Szerintetek ez így egészségtelen?
70 kg vagyok 10 kg-t szeretném fogyni 2-3 hónap alatt.
Azt hallottam, hogy mindennap nem szabad edzeni ez igaz?
Én arra gondoltam, hogy heti 4szer edzenék és így 3 nap pihenő lenne.
Hétfő: 30 perc futásra gondoltam mellette otthon 20perc torna csak hasra
Kedd: pihenő
Szerda: 40perc futás mellette fél óra fenékre edzés
Csütörtök: 40 perc futás mellette fél óra kardio
Péntek: pihenő
Szombat: 40perc futás
Vasárnap: pihenő
Természetesen az étrendemen is változtatnék.
Kevesebbet ennék napi 3szor kis adagokat 6 után már semmit, és édességet egyáltalán nem ennék, a cukros üdítőitalokat lecserélnem vízre vagy izesített ásványvízre.
A ti véleményetek is érdekelne tanácsok esetleg tapasztalatok?
Előre is köszönöm a választ! :)
19/L
Simán edzhetsz mindennap, inkább az izomnövelő edzéseket nem célszerű naponta végezni.
Az étrendedről pont nem tudok semmit, de még a mennyiségéről sem. Bár háromszor kevés az általában túl keveset jelent az embereknél.
Hogy hogyan osztod el, az a te dolgod, önmagában nincs értelme 6 után nem enni, de persze ha neked így alkalmas, akkor rendben van. Nekem sem jut eszembe lefekvés előtt pár órával még enni, csak mert egyesek azt ajánlják. Tudom, mikor van a természetes evési ablakom, nem akkor.
Az eddigi étrendem így nézett ki:
Napi 3 szendvics, energia ital, kola, 1 csoki, ezt eszem délelött délután 4körül érem haza mivel suliba járok otthon eszem ha hazaérek főtt étel mikor mivan 6 óra fele még egy szendvics valami üditőital aztán 8-9óra fele még valamit eszem vagy szendvics vagy főtt étel
Ezt erre szeretném lecserélni
2 szendvics csak vizzel délelött, délután pedig valami főtt étel az eddigi adagot megfelezném 4óra fele és 6kor ennék utána pedig semmit.
Ne a mennyiséget csökkentsd. Sokkal hatékonyabb, ha egy evésen belül több fehérjét (tojás, húsok, hal), több természetes zsiradékot (állati zsír, vaj, hidegen sajtolt olajok), minél több zöldséget (nyers vagy főtt, nem krumpli) és minél kevesebb gabonát, keményítőt (krumpli, száraz hüvelyesek) és cukrot eszel. Cukrot és fehér lisztet, fehér rizst lehetőleg egyáltalán ne egyél. Az alap, hogy inni vizet vagy gyógyteákat kellene, és étkezések között nincs nasi, maximum éhgyomorra gyümölcsök (utána legalább 30 percig ne egyél), pár szem olajos mag.
Így nyugodtan ehetsz enyhe jóllakásig, főleg, ha sok húsos-zöldséges levest eszel (tészta nélkül!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!