Hogyan fogyjak ha imádok zabálni?
Utolsó, én is paleóztam, nem fogyaszt (még jó, hogy nem is vártam tőle), ahogy a ketogén és az időszakos böjt sem. Ahhoz keveset kell enni vagy sokat mozogni... Aki szeret enni és még odafigyeléssel is többezer kcal-t tol be tetszőleges étrenden (vannak ilyenek), miközben jóval kevesebbet használ el, annak azért többre van szüksége, mint egy jó étrend. De egyetértek, hogy egy jó étrend nagyon, nagyon sokat tud segíteni. Csak éppen nem hozza el automatikusan a sikert.
Plusz nincs étrend, ami mindenkinek megfelel.
Kérdező, megértelek, hasonlóak vagyunk, ráadásul az én szervezetem hisztizik, ha nem kap sok ételt, hiába vagyok hajlandó éhes maradni, nem működöm úgy. Necces.
Pusztán az élvezetek nem okoznak gondot, elég sokat kell ennünk minden nap fogyáskor is, rengeteg élvezet belefér, főleg jól megválasztott ételekkel. Ha mindenféle előnytelen ételre vágyunk, akkor pedig az étrendünk rossz, azon kell változtatni. Vagy az időzítésen vagy az étkezések méretén. Pl. sokan kegyetlenül éheznek kicsi étkezésekkel, kizárólag nagyokkal működnek, de azzal fogyni is tudnak. Nekem az összetétel, az időzítés és az étkezés kalóriatartalma is extrém fontos, de ez nem jelenti azt, hogy pár év után, megtalálva a módszert menne a fogyás... Ahhoz még extra odafigyelés és fegyelmezettség is kell egyben. Plusz mozgás. Sokan simán lefogynak anélkül, de van, aki nem tud olyan keveset enni s ugye mozogni úgyis kell.
Ha reggeltől estig enni akarsz, na az nem fog menni, illetve akkor azt ajánlom, hogy egész nap mozogj, más esélyed nincs. Vagy egyél extrém lightos ételeket nassként, de akár italok is segíthetnek, ha valamit be akarsz vinni poénból, de nem vagy éhes.
Ha csak változatosságra vágysz, az nem gond, ehetsz napi sokszor, változatosan.
Néha pizzát is ehetsz, hacsak nem kavar be nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!