Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyókúrázhatnék, ha...

Hogy fogyókúrázhatnék, ha ebéd után 2-3 órával simán ki tudnám zabálni a hűtőt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne zabáld ki a hűtőt?

Szálkásító étrend és mozgás.

2015. márc. 9. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
onuralom. biztos hallottal mar rola.
2015. márc. 9. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Magyarul éhezzek? Arra meg azt mondják hogy nem egészséges...
2015. márc. 9. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
En konkretan le..arom hogy hogyan fogyokurazol, csak valaszoltam a kerdesedre. kifogasokat lehet sorolni egyfolytaban.
2015. márc. 9. 14:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Az alap problémát nem oldja meg a válaszod, csak kötekedsz. Szóval inkább ne is fércelj energiát a válasz adásra.
2015. márc. 9. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

En csak oszinte vagyok hozzad.

1. Erofeszites nelkul nem fogsz lefogyni

2. Igen, ha ahhoz vagy szokva hogy egyfolytaban eszel, akkor ha fogyni akarsz akkor ehes leszel. Az ehseg nem rossz, ez egy okorseg.

3. ha nincs akaraterod es onuralmad, akkor nem fogsz lefogyni

4. Ha egyszeru lenne lefogyni akkor nem lennenek kover emberek.

hagyd abba a kifogasok sorolasat, olvass, tajekozodj, csinalj tervet, vagj bele.

vagy maradj kover, es zabald ki a hutot. jo etvagyat.

2015. márc. 9. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Jol beszel az elottem szolo. Annyival egeszitenem meg ki, hogy az is lehet az oka a korai ehsegednek, hogy magas glikemias indexu eteleket eszel.ezektol hamar megugrik a vercukorszint es gyorsan le is esik --> Ehseg. Gondolom tudod,vhogy a legjobb fogyokuras ebed a csirkemell vagy hal. Emelle fontos, hogy fogyassz zoldsegeket, viszont a krumplit, feher rizst nem ajanlom mivel nem telitenek elegge es magas a glikemias indexuk. Helyettuk johet a barna rizs vagy akar hajdina, koles, bulgur, couscous , amelyiket ismered es szereted. Reggelire szijten teljs kiorlesu kenyeret egyel, igaz, hogy kaloriaban megegyezik a feherrel, viszont kevesebb is eleg mert tomenyebb es hosszabban erzed magad jollakottnak. A gyumolcsok egeszsegesek, de szinten hamar megemlik a vercukorszintet. Tehat erted, figyelni kell az ilyesmire.
2015. márc. 9. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

27kilot fogytam ugy hogy kozben egyszer se voltam ehes. Konkretan az elso nap mikor ki volt szamolva a kaloria keretem nem tudtam megenni az eloirt mennyiseget.

Ezt csak azert mondom, mert tevhit hogy ehezni kell ha az ember fogyni akar. Csupan taplalo eteleket kell enni, nem pedig azt szamolgatni h hany kaloria van a nutellaban es meg epp belenfer-e a napi keretbe.

2015. márc. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!