Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itt a vége?! Sikerülhet?...

Itt a vége?! Sikerülhet? Nagyon depis vagyok

Figyelt kérdés
motmár elegem volt h mindig feladom a fogyit. nagyon depis vagyok.:( a kinézetem nem vészes.de pszihésen kivagyok.megőrítettek..rokonaim..akiktől nem vártam.belegázoltak a lelkembe.nem fogok enni.nagyon hamar lekell fogynom.kb 15kg van rajtam vagy annyi sem nem tudom.. nem eszek csak zöldséget néha. ne azt írjátok h bajom lesz tudom h benne van.. vállalom.hanem azt h átlagosan az első 3hétben mennyit tudok így leadni hirtelen?kérlek ne írjatok azt h meghalhatok v komoly bajaim lehetnek..mert tudom.és azt sem h életmódváltással kell.abban is tisztában vagyok. de ezt választottam.kérlek írjatok mennyit fogyhatok.szednék zöldtea kapszulát is.és mozgok is!
2010. aug. 6. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
nem fogsz lefogyni.vagy ha lefogysz súlyból valamennyit nem kell sok és visszajön még több zsírban. sosem jók az ilyen "holnaptól nem eszek semmit, csak 2 almát" diéták. hidd el
2010. aug. 6. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
csak az a baj, hogy ha ennyit eszel, energiád nem lesz mozogni....vagy legalábbis hamar abba fogod hagyni. igenis egyél többet, és mozogj mellette, ahogy írtad, hogy teszed is. és mi az, hogy ne írjuk, hogy meghalhatsz??? sovány akarsz lenni vagy halott???) egyél kicsit többet, nem kell zabálni ettől még, és mozogj. amúgy meg egyénenként változik, hogy ki mennyit tud leadni adott idő alatt, de majd valaki hátha meg tudja jósolni.
2010. aug. 6. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:

először a rokonaidat meg kell verni ilyen jó rozsdás kapanyéllel, ha cseszegetnek a súlyod miatt

másrészt le kéne írnod, hogy hány kiló vagy, hány centi és hány éves.

2010. aug. 6. 23:36
 4/9 A kérdező kommentje:
17éves 175cm 75kg:( de izom az sok van
2010. aug. 7. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:

lány vagy?

azzal tényleg semmit nem érsz el ha nem eszel csak tönkre teszed a szervezeted

[link]

nézd meg ezt és olvad el a kommentárokat is, igaz ez 6 hét és nem 3 de már 3 hét alatt is szép eredményed lesz

2010. aug. 7. 00:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a probléma pszichés részét is érdemes lenne kezelni. Mármint beszélni velük, hogy ha te a szemük láttára betegre diétázod magad, és nagyon jól tudják, hogy le szeretnél fogyni, akkor mi a halálért kell a lelkedbe gázolniuk? Miért áll érdekükben, hogy önértékelési zavaraid legyenek? Persze a hangnem nem mindegy, és lehet, hogy ezekre pont nem kapnál értelmes választ..de legalább ha megkérnéd őket, hogy ne tapossanak a lelkedbe, mert nem attól leszel vékonyabb, viszont pszichésen tönkretesz.. Vagy ezen nem hatódnának meg? Nem ismerem őket, talán te jobban tudsz a nyelvükön.
2010. aug. 7. 00:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha koplalsz az izmokat égeted nem a kalóriákat.

Fehérjéket,húsokat egyél.

2010. aug. 7. 03:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én lassan 3 hete koplalok.

77-ről kezdtem. Egy hét után 73 lettem. Ez nagy rész gyomortartalom és víz vesztés volt.

Azóta a 2 hét alatt 1 kiló ment csak le.

Persze szédülök és ha újra rendesen kezdenék enni minden visszajönne.

Ezt a fogyást egészséges diétával is elértem volna, és nem kéne félnem, hogy visszajön.

Ne koplal! Már én is megbántam.

2010. aug. 7. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
160 szénhidrát diétával, napi 5-6x kevés étkezéssel, folyadékkal és mozgással fogytam heti 4-5 kilót, összesen 5 hónap alatt 22 kilót és nem szédültem (mert állandó szinten tartom a vércukrom), és nem izomból fogytam, mert amit ettem elmozogtam. Meg vagyok elégedve az erdeménnyel. Előtte koplaltam, pár kiló le, kétszer annyi fel, és még szenvdtem is. Szerintem ezt válaszd te is, csak ajánlani tudom!
2010. aug. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!