Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjemnek ma jött meg a...

A férjemnek ma jött meg a spermavizsgálat eredménye 2ml-ben 10 millió, ebből 5 millió/mililiter életképes de lassabban mozognak, ez azt jelenti, hogy lombik lesz a vége? Vagy természetes úton is sikerülhet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Meg kell keresni az okot. Lehet, h csak alacsony egy kicsit a tesztoszteron, és ha azon segitenek, akkor megugrik ez a szám.

Menjetek egy jó andrológushoz, azon sok múlik. Az orovsok hajlamosak azt mondani, h csak a lombik maradt, h gazdagodhassanak a központok. Ebbe nem szabad és nem is kell beletorődni! Mindennek oka van. Deritsétek ki!

Ajánlok egy dokit: www.potenciaklinika.hu

Itt megtudhatsz mindent.

2008. dec. 15. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.
2008. dec. 15. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! az is befojásolhatja, hogy kivártátok e becsülettel azt az öt napot. mi is hasonlo képet kaptunk csak nálunk az is gond volt ,hogy nagyon hig volt.de szerintem sikerülni fog.Én párnát raktam a fenekem alá. és most a kisfiamm 14hónapos lessz! Sok sikert!
2008. dec. 15. 15:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen kivártuk az 5 napot és ennek ellenére lett ilyen lehangoló az eredmény.

Mi is már minden praktikát bevetettünk,de sajnos még nem sok sikerrel.

De köszi a biztatást,nem adjuk fel!

Puszi mindenkinek.

2008. dec. 15. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltátok már az E vitamint? Te és a férjed is szedheti, sejtmegújító, regeneráló, és a spermákat mozgékonyabbá teszi.Mi 2 naponta 400mg-ot szedünk.
2008. dec. 15. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is hasonló lett az eredmény, és azt mondták, csak a lombik marad, de én még azért reménykedek kicsit.. A férjemet elküldték genetikai vizsgálatra, szerintem nektek is érdemes lenne elmenni.

Mindenesetre remélem, azért mindkettőnknek sikerül majd a baba!

2008. dec. 15. 15:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Férjemet is elküldték hormonális kivizsgálásra,gondolom annak az eredményétől teszik függővé a további teendőket.

Nagyon bízom benne,hogy nem lesz szükség lombikra,nagyon jó ötlet az E vitamin,már megyek is a patikába.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat,reményt adtatok.

2008. dec. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!