Lombik vagy inszem? 4-5 millió spermiuma van a férjemnek, ennek 40%-a mozog rendesen. A doki ránk bízta a döntést :S
Szia!
Én is így gondolkodtam az inszemről,nem nagyon bíztam benne!És mégis a második sikerült is,most 10,5 hós a fiam.Az inszem "egyszerűbb"mint a lombik.De azt tartsd szem előtt,hogy az első inszem nagyon ritkán sikerül.Én a ti helyetekben megpróbálnám még legalább 1x vagy 2x az inszemet.Sok nőnek sikerült már így teherbe esnie!
Most szeretnénk még egy babát,és ha nem sikerül természetes úton teherbe esnem akkor újra inszemmel fogok próbálkozni!
Sok sikert és kitartást kívánok!
Szia! Látom régi a kérdésed ezért fordulok hozzád. Próbáltatok valami vitamint? Esetleg segített valami?
Bocsi, hogy ide írok, de páromnál is kb. annyi a normális, mint ami a kérdésedben szerepel. Nekünk 3 m/ml ebből 20% a jó. Egyből lombikra küldtek bennünket.
Jó lenne, ha írnál valami tapasztalatot, hogy ti mit csináltatok...
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!