Így sikerülhet lefogynom?
Sajnos nagyon szeretek enni,mindenem az édesség,a csoki,sütik,és sokszor unalmamban eszem,és szinte sohasem akkor amikor tényleg éhes vagyok,viszont ha éhes vagyok akkor minden bajom van,fáj a fejem,hányingerem van,szédülök,ezért a koplalni biztos nem fogok.
Reggelire ennék sima kenyeret,vagy rozskenyeret,píritva,csirkemellsonkával,paprikával,esetleg tojást,tejeskávét innék mellé,cukor nélkül.
Suliban pufasztott búzát ennék,vagy joghurtot,vagy 1 szenvicset.
Ebéd az itthoni kaja,de odafigyelek hogy keveset egyek,és zsíros,lisztes,cukros dolgokat nem eszem.Inkább leveseket,főzeléket,húst salátával.
Délután még ennék gyümölcsöt/joghurtot/túrót/sonkát.
Heti 3x-4x futnék 30-40 percet,illetve hasizmoznék.
Főleg lábból,és a fenekemből szeretnék fogyni,csak olyan nehéz:(
Szerintem menni fog, legalább is a kaja egész jó. A hasizmozás fölösleges, attól nem fogsz fogyni semmit. Helyette súlyzós edzést javaslok, vagy ha arre nincs pénzed, hogy edzőterembe járj, akkor fekvőtámasz, guggolás, lábemelés, kitörés, húzódzkodás a megoldás. Erre azért van szükség, mert a testünk az izmokat bontja le, hogy energiát nyerjen, amennyiben az izomzat nincs használva. Így nemcsak hogy jó alakod marad a fogyás után, de elkerülhető az is, hogy zsíros maradj. A tetejébe a súlyzós edzés fokozza a zsírégetést.
Helyi zsírégetés pedig nincs, tehát mindenhonnan fogyunk, ha fogyunk, ezt hívják testalkatnak. De ha jó a diétád, akkor fenékről és combról is fogsz fogyni.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!