Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 kg-ot sikerülhet szeptember...

15 kg-ot sikerülhet szeptember végéig lefogynom?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 06:24
 1/6 anonim válasza:

Szia, nem valószínű, de meglehet. Ha sikerül, az biztos, hogy az egészséged rovására megy. Én egyszer két hét alatt 7 kg-ot fogytam. Nem ettem, mert nem bírtam, lelki sokk miatt. a végén már fájt a gyomrom, szerencse, hogy nem kaptam gyomorfekélyt.

A gyors fogyást pedig gyorsan vissza is lehet szedni, a biztos és tartós fogyáshoz életmódváltásra van szükség. Sok sikert.

34/N

2011. júl. 9. 06:53
 2/6 anonim válasza:

Én egy hét alatt 4 kilót fogytam, bár beteg voltam, s majdnem kórházba kerültem :S

Szóval fogyni lehet annyit, de nem érdemes... :S

2011. júl. 9. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg le akarsz fogyni ,és gyorsan,akkor alma,ásványvíz.

Mindkettő korlátlanul fogyasztható,sportolni sem kell emellett,mert anélkül is garantált a lefogyás. Ha elérted a kitűzött súlyt,visszaválthatsz normál kajára.

2011. júl. 9. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem sürgös hogy ilyen eszközökhöz folyamodjak :). Egészségesen szeretném leadni. Akkor ezek szerint sokat vártam 3 hónaptól.Sebaj , ha nem 3 hónap alatt, de legalább még az idén sikerül leadnom 15 kilót, de minimum 9-10-et. :)
2011. júl. 9. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

9:33-AS, INKÁBB NE IS ÍRTÁL VOLNA SEMMIT!

Szia Kedves Kérdező!

Az egészséges fogyás, ha heti 0,5-1 kg-ot fogsz. Mivel ma július 9. van, ha kiszámolod, szeptember végéig, mondjuk szeptember 24-ig van még hátra 11 hét, 11 kg-ot tudsz leadni, de kemény munkával.

Mit értek a "kemény" munka alatt?

- Semmiben ne használj cukrot, helyette édesítő

- Kerüld a lisztes ételeket(kenyér, péksütik...), illetve ha eszel is olyasmit, amihez kell, azt délelőtt tedd!

- Felejtsd el a bolti üdítőket (Cola, gyümölcslevek, energia..stb) Ha gyümölcslére vágysz csinálj narancsból, ciromból magad!

- Ne egyél zsíros, olajos dolgokat, csak keveset, annyi kell a szervezetnek. PL: ha van rá mód, a sült krumpli helyett főtt kruplit egyél, vagy sült hús helyett főtt húst!

- Sok rostra van szükség a fogyáshoz. Egyél gyakran zöldség, gyümölcsöt, de ne konzervet, mert az tömény cukros lötty. Ha nincs friss, kiválló a fagyasztott is.

- Napi minimum 2-2,5 liter vizet igyál meg. Ez lehet egyszerű csapvíz, de akár szénsavmentes ásványvíz is. A szésavas dolgokat hagyd, kimossák a kálciumot a csontjaidból, illetve puffasztanak is, semmi értelmük.

Mozgás:

Kezdj el futni, a lehető legjobb sport. Karban tart fizikaig és pár hónapon belül elkezd a test karcsúsosdni. Ha eddig nem futottál, kezdj heti 3 alkalommal, alkalmanként 15-20 perccel, csak lassan kocogva. A cél a heti 5-6 nap lenne, alkalmanként 30-40 perc.

Mellette használhatsz ha van ugrálókötelet. Intenzív tekeréssel 1 óra alatt 600 kalória ég el vele, és jót tesz szívnek is.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan, remélem segítettem. Bevált módszert írtam le neked, saját tapasztalat alapján.

Ne felejts el, egy a lényeg: FEJBEN DŐL EL! Ha akarod, menni fog. Ha kifogásokat keresel, jobb, ha el sem kezded.

2011. júl. 9. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Már egy hete elkezdtem, pontosan ugyan úgy csinálom ahogy most leírtad. :)
2011. júl. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!