3 a Magyar igazság 1 a ráadás! 1:Mi az a tulajdonság, képesség, bármi, amivel szeretnél rendelkezni, de soha nem sikerülhet? 2:Kérdés ugyanaz, mint az első, csak a vége az, hogy sikerülhet? 3:Környezetedbe rendelkezel-e olyan
Mindig arra vágytam alsós koromban, hogy én természet feletti lény vagyok.
Mikor bántanak, meg megaláznak, akkor csak becsukom a szememet, és szétreped rajtam az a csúnya test, és egy szépséges szép mágikus nő lebeg a testmaradványom felett, lobog a hajam, energiasugarak vesznek körül, és akár gondolatra meg tudom őket büntetni (falnak röpiteni stb)
2. Senki
3. Nem
Bàrcsak mindig mindenben a jó dolgot làtnàm.
Reggelente mosolyogva kelnék és ezt az érzést màsokra is àt tudnàm ragasztani :)
17/L
1. teljesíteni az emberek kívánságát. mint egy aranyhal, csak sokszor, bárkiét, és persze úgy hogy igazságot tudjak tenni köztük.
2. ha elérhető, akkor megszerzem, ez a kérdés értelmetlen. talán néha szeretnék kicsit "kedvesebb" lenni... vagyis nem mindig mindenki pofájába beleugatni az igazat, hanem lényegében tudni finomítani azon annyira, hogy ne sértődjön meg. de már dolgozom rajta :)
3. nincsenek egyedi emberek. vannak dolgok amik a környezetemben nem jellemzőek, rám pedig igen... van végülis, de nem egyedi, csak ha szűken nézzük.
+1: van. nem sok ilyen titkom van, talán egy-kettő, és néha úy érzem szívem szerint kiállnék a főtérre és elordítanám, mindegy kinek, csak elmondhassam. de nem fogom.
halálom után kiderülne? hogy bánnám-e, az attól függ kinek derülne ki. de ha mindnekinek, eljutna ahhoz is akihez nem szeretném akkor igen, bánnám.
19L
Mi az a tulajdonság, képesség, bármi, amivel szeretnél rendelkezni, és sikerülhet? :
- Szerettem volna világhirü focista lenni - meg volt a lehetőségem,elszurtam.
na márpedig ez így nem passzol... vagyis oké, ez is egy válasz, bár egyrészt az hogy már elszurtad kilövi a sikerülhet részt, másrészt pedig az én válaszom is megfelelt szerintem...leírtam valamit, amit el akarok érni és akár sikerühlet is :) mindegy.
3-as kérdés. értem. szóval abszolut bármi... hát. nem hiszem hogy van mégegy ember aki képes olyan bénaságokat elkövetni mint én. hasraesni napi szinten a saját lábába, vagy éppen orrvágni magát ugy hogy majdnem eltörik... esetleg nekimenni ugy a szekrényajtónak hogy elszédüljön... nem túl egyedi, de én nem ismerek mégegy ilyen balf*szt :)))
1. Gondolat olvasás.mindíg is érdekelt hogy mások hogy gondolkodnak hogy következtetnek és borzalmasan kíváncsi lennék rá xD
2.Hát önbizalom ..szeretnék rendelkezni vele és egész jó úton haladok hogy egyre több legyen :D
3. ezt a kérdést nem igazán értem :D ha úgy érted hogy a környezetembe lévő emberek közt valaki tud e gondolatolvasni akk a válasz nem. viszont önbizalma minden ismerősömnek van bőven :D
+1 nincs, mert minden titkomat megosztok a legjobb barátnőmmel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!