3 a Magyar igazság 1 a ráadás! 1:Mi az a tulajdonság, képesség, bármi, amivel szeretnél rendelkezni, de soha nem sikerülhet? 2:Kérdés ugyanaz, mint az első, csak a vége az, hogy sikerülhet? 3:Környezetedbe rendelkezel-e olyan
hát igen, a kettesre visszatérve... de végülis te már elrontottad, én még nem, de még elronthatom:P :D na mindegy.
a négyes pedig nem is vicces:P ma eggel is ugy kezdtem hogy az ölembeborítottam egy pohár vizet..:D
1.Szeretnék elégedett lenni,de ez sosem sikerülhet,mert ilyen típus vagyok.Örök elégedetlen.
2.Szeretnék lediplomázni,és könyvtáros lenni.Ez még sikerülhet,de ez is sok mindentől függ,nem csak az én kitartásomtól.
3.Nem tudom,h.rendelkezem-e egyedi tulajdonságokkal.Szerintem ez relatív.Biztos mindenkiben van leg.egy olyan tulajdonság,ami más számára egyedi és csodálatos.
+1.olyan titkom van amit bizonyos embereknek sosem mondanék el.
Vagy olyan kell amit soha senkinek nem mondok el?
24/L.
1. bármilyen személyiséget, képességeket, személyazonosságot teremthessek magamnak, és úgy cserélgethessem őket, mint a ruháimat, minden egyes alkalomra a legmegfelelőbbet. Mint Az ötödik Sallyben. Halhatatlan is lennék, örökké 17 éves, mert az a kedvenc korom.
2. szeretnék írni, vagy fordítani
3. többen mondták már, hogy hihetetlenül jó a memóriám
+1. talán gyorsan fejlődik a személyiségem, mert mindig szégyellem azokat a gondolataimat, amikre pár hónapja még büszke voltam
24/l
Ez de jó:) Akkor a válaszok:
1. láthatatlanná válni, amikor én akarom:D
2. kitartás, akarat, hogy le tudjak fogyni, ebben még bízom, hogy sikerülhet
3. nem hiszem, hogy van olyan tulajdonságom, ami nem átlagos
ráadás: nincsen
Nő, 27 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!