Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Duciforradalom...

Mit gondoltok a Duciforradalom életmódrendszerről?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata hogy mennyire tartható, milyen ütemben lehet vele fogyni, stb? Minden érdekel.

2020. szept. 10. 13:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
83%
Nálam is bevált. Tavaly 35 kg-ot fogytam Dia módszerével éhezés nélkül, változatosan étkezve, mindenféle por, gyógyszer, nélkül. Azóta is tartom a súlyomat. Valóban életmódváltás. Fejleszti a programját folyamatosan. Korábbi egészségügyi problémáim (magasabb vérnyomás, magasabb cukor, ekcéma) megszűntek. A fizetős részben is benne vagyok, de ár-érték arányban szerintem ennél jobbat, hatásosabbat, több információt, segítséget adót nem találhatunk a piacon.
2022. aug. 5. 11:14
 22/25 anonim válasza:
62%

Működik, mert sokan fogynak vele. A képek és beszámolók meggyőzőek. A nő teljesen hiteles, mert ő maga több, mint egy mázsát fogyott és dietetikusnak tanul. Úgyhogy nagyon tisztelném és ajánlanám én is mindenkinek, de a következő sztori után inkább nem teszem.

Rendeltem két saját fejlesztésű kollégénes terméket. Biztosan jó, mert sokan használják és kedvelik, de nekem az egyik nem jött be, ezért a másikat bontatlanul azonnal visszaküldtem. Kaptam egy e-mailt, hogy miért nem egyeztettem előtte, ez nem úgy van, hogy csak úgy bedobozolom és ráírom a nevemet meg a címemet a dobozra, jelezni kellett volna az elállási szándékot, a bankszámlaszámomat sem tudja. (Az elállási szándék a visszaküldéssel nyilvánvaló volt, a beazonosítás sikeres, ha megtalált, más webáruház pedig gond nélkül visszatérít a fizetéshez használt kártyára a bankszámlaszám ismerete nélkül.) Megírtam a bankszámlaszámomat, és megjegyeztem, hogy nem tartom praktikusnak a nagy kiszerelést, mert így még akciósan is több, mint 10.000 Ft-ért lehet kipróbálni valamit. Válasz: „Hasonló ellenállás és stílus van, mint bármikor korábban a programban, amit én nem tudok kezelni, de nem is dolgom.” Plusz ki lettem tiltva a facebook csoportból és a webáruházból.

2023. ápr. 18. 08:41
 23/25 anonim válasza:
80%
Az április 18-ai anonim emberkéhez szólnék. Megjegyzem, többször is visszaolvastam, mert én 5 éve követem a Duciforradalmat, több programban is részt vettem és tavly október óta vagyok rendszeres vásárló a kollagénjükre is. Most is csak azért találtam erre a posztra vagy kérdésre, mert kerestem az egyik cikkét, amit nagyon rég olvastam. Egyrészt, ha tisztában vagy más webshopok termékvisszaküldési módszereivel, akkor feltételezem, notórikus termékvisszaküldő vagy, tehát én már itt fenntartásokkal kezelném idegenként ezt a véleményt. Másrészt minden webshopnak van szabályzata, amit neked akkor is be kell tartani, ha egyéni véleményed van. Egy termék visszaküldés nem abból áll, hogy fogod magad és se szó, se beszéd, visszaküldesz valamit. Csak akkor tudnak egyébként kártyára téríteni, ha minden terméket visszaküldesz, nem tudom itt ez történt-e, mert ha nem, csak mondjuk többől egyet küldtél vissza, akkor már nem lehetséges ez. Harmadrészt korrekt volt az áruház, hogy bankszámlaszámot kért, a kártyás visszatérítés ugyanis kártyás elszámolócégtől függően akár 2 hét is lehet, míg a webshop neked 5 percen belül visszautalja az összeget. Ebből is látszik, hogy problémás vagy. Neked semmi nem fele meg, semmi nem tetszik, mindenféle értesítés nélkül csak úgy visszaküldesz valamit egy webshopnak és találják ki, mit akar a költő?!?!?! Na az utolsó mondat, meg hogy a webshop utalt arra, hogy korábban is hasonló ellenállásod és stílusod volt, igazolja a kételyeimet, te nem először kötekedtél velük, amiért joguk van téged kitiltani a webshopból. Minden webáruház tulajdonosnak jogában áll eldönteni, hogy ha egy rendelő ügyfél rendszeresen balhézik, legtöbbször másoktól eltérően igazságtalanul, hogy nem kíván vele többet foglalkozni. Lásd: vissza kellett neked utalni valamit, időt kellett rád szánni. A kiszerelést tudtad. Te döntötted el, hogy egy terméket megvásárolsz, ha nincs rá pénzed, akkor ne vedd meg ennyiért. A kollagénjük szenzációs, évek óta kerestem hasonló ízt, sehol nem találtam ilyen ízeket. Mellesleg 35 kilót fogytam egy év alatt a programmal, ma már minden nap 2x fogyasztom a termékeiket is, még 15 kilót szeretnék fogyni. A legjobb, valaha volt legkorrektebb webshop. Volt ugyanis egy olyan eset, hogy akciót hirdettek. Én 2 órával korábban este rendeltem. Rám írtak, hogy töröljem ki, rendeljek újra kuponkóddal. Bármi gondom van, éjjel is válaszolnak. Hétvégén is dolgoznak, folyton jelen vannak. Ha bárkinek nem felel meg Diáék módszere, termékei, ott igenis a vásárlóval van a gond. Vagy nem akar lefogyni vagy az életben is hasonlóan gondolkodik: soha semmit nem csinál normálisan. Ja, én is hasonló voltam, míg nem találtam rájuk. Előtte semmivel se tudtam fogyni. Ez mára a múlt. Sajnálom, hogy ilyen világot élünk. Van egy nő, aki lefogyott 100 kilót, elment dietetikusnak, edzőnek, ingyenes programokkal tíz ezreket fogyaszt, mégis vannak emberek, akik semmit se becsülnek ebből. Én mélységesen sajnálom ezt, mert végre itt van valaki, aki segíteni akar az embereken. Szóval kedves anonim, azért én a másik oldalt is meghallgatnám, mielőtt elhiszem neked azt, amit leírtál... de magam oldaláról 100%-osan biztos vagyok abban, hogy nem teljesen így történt, ahogy leírtad. Nem így ismerem őket. 5 éve követem, minden szavát iszom Diának. Kizárt, hogy ez olyan fekete és fehér, mint ahogy közölted.
2023. máj. 8. 18:47
 24/25 anonim válasza:
2023. máj. 8-i válaszolót kérdezném, hogy mi a helyzet azóta, még mindig issza-e minden szavát Diának?
márc. 28. 12:43
 25/25 anonim válasza:
62%

Én viszonylag új vagyok a csoportban, de engedd meg, hogy részletesebben beszéljek róla.

Képzeld el, hogy egy évvel ezelőtt még mindig a diéták ördögi körében vergődtem. Az egyik pillanatban az egyik diéta mellett kardoskodtam, a következőben már másik módszerben bíztam. Próbáltam a Challange diétát is, de sajnos az első héten, a tablettáktól való hasfájás és az extra 3 kiló hirtelen felbukkanása (igen egy hét alatt +3 kiló feljött Tibi módszerétől…) miatt hamar feladtam.

Szerencsére egy kolléganőm megismertetett a Dia módszerével, és hálás vagyok érte minden nap. Ami igazán megragadott a módszerben, az az, hogy változatosan lehet főzni, és nem kell lemondanom az ízekről és az élvezetekről. Dia alaposan elmagyarázta, hogy mit és mivel egyek, és miután belevágtam, az első egy hétben már 1 kilót fogytam! Nem csak hogy fogytam, de úgy éreztem magam, mint még soha korábban.

Azóta rendszeresen követem a VIP programot, és őszintén szólva, az életem egyik legjobb döntése volt. Most már nem csak a kilók távoznak, de újra megtaláltam a magabiztosságomat és az energiámat. A Dia módszer segítségével végre a saját útjaimat járom a fogyásban, és nem lehetnék boldogabb.

Remélem, ez segített kicsit jobban megérteni, hogy mennyire hálás vagyok Dia módszeréért.

ápr. 22. 08:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!