Mit gondoltok a Duciforradalom életmódrendszerről?
Működik, mert sokan fogynak vele. A képek és beszámolók meggyőzőek. A nő teljesen hiteles, mert ő maga több, mint egy mázsát fogyott és dietetikusnak tanul. Úgyhogy nagyon tisztelném és ajánlanám én is mindenkinek, de a következő sztori után inkább nem teszem.
Rendeltem két saját fejlesztésű kollégénes terméket. Biztosan jó, mert sokan használják és kedvelik, de nekem az egyik nem jött be, ezért a másikat bontatlanul azonnal visszaküldtem. Kaptam egy e-mailt, hogy miért nem egyeztettem előtte, ez nem úgy van, hogy csak úgy bedobozolom és ráírom a nevemet meg a címemet a dobozra, jelezni kellett volna az elállási szándékot, a bankszámlaszámomat sem tudja. (Az elállási szándék a visszaküldéssel nyilvánvaló volt, a beazonosítás sikeres, ha megtalált, más webáruház pedig gond nélkül visszatérít a fizetéshez használt kártyára a bankszámlaszám ismerete nélkül.) Megírtam a bankszámlaszámomat, és megjegyeztem, hogy nem tartom praktikusnak a nagy kiszerelést, mert így még akciósan is több, mint 10.000 Ft-ért lehet kipróbálni valamit. Válasz: „Hasonló ellenállás és stílus van, mint bármikor korábban a programban, amit én nem tudok kezelni, de nem is dolgom.” Plusz ki lettem tiltva a facebook csoportból és a webáruházból.
Én viszonylag új vagyok a csoportban, de engedd meg, hogy részletesebben beszéljek róla.
Képzeld el, hogy egy évvel ezelőtt még mindig a diéták ördögi körében vergődtem. Az egyik pillanatban az egyik diéta mellett kardoskodtam, a következőben már másik módszerben bíztam. Próbáltam a Challange diétát is, de sajnos az első héten, a tablettáktól való hasfájás és az extra 3 kiló hirtelen felbukkanása (igen egy hét alatt +3 kiló feljött Tibi módszerétől…) miatt hamar feladtam.
Szerencsére egy kolléganőm megismertetett a Dia módszerével, és hálás vagyok érte minden nap. Ami igazán megragadott a módszerben, az az, hogy változatosan lehet főzni, és nem kell lemondanom az ízekről és az élvezetekről. Dia alaposan elmagyarázta, hogy mit és mivel egyek, és miután belevágtam, az első egy hétben már 1 kilót fogytam! Nem csak hogy fogytam, de úgy éreztem magam, mint még soha korábban.
Azóta rendszeresen követem a VIP programot, és őszintén szólva, az életem egyik legjobb döntése volt. Most már nem csak a kilók távoznak, de újra megtaláltam a magabiztosságomat és az energiámat. A Dia módszer segítségével végre a saját útjaimat járom a fogyásban, és nem lehetnék boldogabb.
Remélem, ez segített kicsit jobban megérteni, hogy mennyire hálás vagyok Dia módszeréért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!