Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerülni fog nyárig??

Így sikerülni fog nyárig??

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nyárig le szeretnék fogyni 10 kilót.

Pár dolog magamról:

22 éves leszek Márciusban, 92 kiló, 182 cm.

Nyárig kb 80 a cél.

Amit tudni érdemes rólam, hogy nagyon édes szájú vagyok, és a chipset is szeretem.

1 Hete kb elhatároztam magam és felmondtam a csokikkal, chipset már több hónapja kerülöm, és azóta nehezen, de tudom tartani. Este egyáltalán nem eszek, próbálok keveset enni, átlagos kalória bevitelem egy nap 1200-1300 kalória.

Próbálok lehetőleg üditőkböl, energiaitalokból is zerót inni. De inkább a víz, és tej amit fogyasztok.

Edzeni sajnos 3 műszak mellett elég nehéz, egyenlőre nem tudom elkezdeni.

Igazából amit még nagyon nehezzen tudok kontrollálni az az esti evés.(Nagyon hozzá voltam szokva)

Esetleg valaki tud olyasmi ételt, nasit ami kevés zsírral és kalóriával jár, mégis lehet belőle vacsorára esetleg enni?

Vagy a gyümölcsök estére jó választás lehet? (alma, körte, esetleg banán felszeletelve)?

Ha így haladok nyárig milyen eredményt érhetek el? Előre jelzem, hogy nem éheztetni akarom magamat, ((ezért is kérdeztem, hogy este mit célszerű enni ami kevés kalóriával jár.))

ma 00:54
 1/4 anonim válasza:
100%
92 kilóval az 1300-1200 kcal nagyon kevés kezdésnek. Lőj be egy 1600-at nagyjából, és ha ahhoz hozzászoktál már, utána csökkentheted (bár ennek nyilván jobb módja, ha edzéssel égeted el). Ha kevesebbel csökkented a bevitelt, az esti éhség is enyhülni fog, de igen, a gyümölcs mindenképpen jobb csoki és chips helyett, sokkal tartalmasabb.
ma 05:47
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

"sikerülni fog nyárig?"

Sikerülhet, de ha csak őszig sikerül, nyárig nem, akkor el se kezded az életmódváltást, és maradsz túlsúlyos?

"kalória bevitelem egy nap 1200-1300 kalória"

Értelmetlenül alacsony, ami nem lesz fenntartható. Nyárig talán igen, de ha utána megint elkezdesz zabálni, akkor kár a gőzért. Ajánlom ezeket a linkeket figyelmedbe:

[link]

[link]

"Edzeni sajnos 3 műszak mellett elég nehéz"

Millióan edzünk 3 műszak mellett, úgyhogy kifogások helyett lehetőségeket keress heti kétszer 30 perc sporttevékenységre. Kezdetben elég lenne.

"gyümölcsök estére jó választás lehet?"

Igen.

ma 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Nem fog. A kalória íszonyat kevés. Alap alapanyagcsere csokken es mar ehezes szinten leszel de egy dekát nem fogysz.

Minden éhezés és éheztetés ami a BMR szinted alatt van. Neked kb 1790 kcal. Ennél nem szabad kevesebbet enned.

A sulytartási kcalod sport nélkül olyan 2150. Tehát ha a legminimumabbat eszed ami az 1800 akkor 350 kcal minuszban leszel egy nap tehát havi lb 1.5 kiló fog lemenni

(Ha sportolnál, több)

Este azért vagy éhes mert a nap többi része (foleg a reggeli) nem élég tápláló. Raadasul most kevés is. Nyilván este szól a tested hogy adj még energiát mert éhezik.

Simán ehetsz vacsira pl 1 szelet kenyeret, sonkával, sajtkremmel zöldségekkel.

Amúgy este is enni kell, vacsorázni is kell. Az este 6 után nem evős dolog ami sokáig terjedt az is marhaság.

Valszeg ha a mostani szokásodban kicsit noveled a reggelit tk gabonaval vagy kenyerrel es sok zoldseggel valamit beiktatsz egy nirmalis nagy vacsit akkor meglesz az 1800 kcal es ehes se leszel.

Egyebkent ha kb 200 kcalbol akarok jot vacsizni, szarzelelrt, repat meg jegcsapretket vagok vastag csikokra es egy pupos evokanal humuszba martogatom. Engem nagyon telit.

ma 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben 1600 kcal-lal kezdeném. Ami nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét vigyél be, hogy ezzel is lassítsd az izomvesztést.

Az 1200-1300 kcal-lal rendkívül gyorsan lehet fogyni ... izomból, utána vékony lehetsz (míg vissza nem hízol az első normális evétől kezdődően) és ehhez löttyedt. Edzeni is kellene. Otthoni eleinte fél, majd egy órás torna nem fér bele? Vagy csak lusta vagy? Én 55 éves vagyok, hetente 2x lemegyek terembe súlyzós edzésre, hogy ne plöttyedjen el az izomzatom. Hidd el, utálom, sokkal szívesebben lennék otthon és nézném a sorozatomat. Gondold ezt át, ha jól szeretnél kinézni nyárra ....

ma 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!