Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék adni nyárig 30...

Le szeretnék adni nyárig 30 kg-ot, így sikerülni fog?

Figyelt kérdés

100 kg vagyok jelenleg. Arra gondoltam, hogy az egszségtelen dolgokat, mint pl a cukor fehér liszt, chips stb, űzném az étrendemből, és sportolnék mellé, minden nap, vagy minden másnap, de nem mennék bele ilyenekbe, hogy norbi, vagy 90 napos vagy ilyenek, csak az ételek minőségén változtatnék.

Az sem lenne baj, ha nem nyárig adnám le ezt a súlyfelesleget, hanem mondjuk jövő ilyenkorig, a lényeg a lassú fogyás lenne, mert akkor talán a bőrömet sem viselné meg, és tartósabb lenne.

De nem vagyok nagy szakértő ebben a témában, így véleményeket várnék.

Bármi tippet, tanácsot is szívesen fogadnék.

Köszönöm!

2014. jan. 2. 08:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó a hozzáállás! :-) Tölsd le a Sárga Kapszula c. könyvet!
2014. jan. 2. 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első válasszal nem tévedhetsz nagyot. Érdekes könyv, rövid, sok képpel, 1-2 délután alatt el lehet olvasni.:)
2014. jan. 2. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Keresgélj még kicsit a témában szerintem is. Ha több információd van, abból nem lehet baj :) A legfontosabb a kitartás! Ha az meg van, akkor több mint fél siker. Ne fogyókúra legyen, hanem életmód váltás. Az hasznosabb, majd meglátod :)
2014. jan. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!