Szerintetek menni fog? Ha nem, segítséget kérnék hogy hogyan fog sikerülni.
én 16 éves vagyok, de már tavaly nyáron is csináltam, semmi bajom nem lett tőle. :)
ha tornázol hozzá, akkor a lábadból is le fog menni. nekem a hasamról azért ment le gyorsabban, mert izzasztó övet használtam. lehet kapni neoprénből készült nadrágokat is, (az öv is abból van) amik hasznosak lehetnek, izzasztanak, melegítenek, így beindítják a zsírégetést. továbbá lehet kapni paprikaolajat, paprikakrémet, amik csípősek. ha a bőrödre kened, akkor azok szintén melegítő hatásúak, olyanok, mint az izzasztó öv és -nadrág. ha a kettőt együtt használod, sokkal hatásosabb. személy szerint még nem próbáltam, fórumokon olvastam róla. mielőtt kipróbálnád, részletesen olvasd el a használati utasítást, keress utána az interneten mindenképp! :) azt hiszem, Dr. Kelen féle az egyik, de lehet más típusút is kapni.
sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!