Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek menni fog? Ha...

Szerintetek menni fog? Ha nem, segítséget kérnék hogy hogyan fog sikerülni.

Figyelt kérdés
2 hónap áll a rendelkezésemre ahhoz,hogy 6-7 kilót leadjak.nem régen kezdtem,de minden nap 1-1,5 órát sportolok nem eszem édességet(csak vasárnap egy picikét)enni sem eszem olyan sokat(bár igaz hogy ilyen melegben nem is tudok enni na meg sportolás után nem is kívánom.le fog így menni az a 7 kiló?egyáltalán meglátszik az ha ennyit adok le?
2013. júl. 2. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a fehérje diétát, nekem bevált. Kívülről is látszik (a hasam jóval laposabb lett) és a kilóimon is (4-5 kg. mínusz). Csak vigyázz, ha befejezted a diétát, akkor is óvatosan egyél, ne zabáld tele magad, és az édességeket is hanyagold.
2013. júl. 3. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi!!!szupi lenne,csak nem tudom,hogy lehet e 15 évesen alkalmazni.te hány évesen csináltad?és ha csinálom akkor a lábamból is fog lemenni?
2013. júl. 4. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

én 16 éves vagyok, de már tavaly nyáron is csináltam, semmi bajom nem lett tőle. :)

ha tornázol hozzá, akkor a lábadból is le fog menni. nekem a hasamról azért ment le gyorsabban, mert izzasztó övet használtam. lehet kapni neoprénből készült nadrágokat is, (az öv is abból van) amik hasznosak lehetnek, izzasztanak, melegítenek, így beindítják a zsírégetést. továbbá lehet kapni paprikaolajat, paprikakrémet, amik csípősek. ha a bőrödre kened, akkor azok szintén melegítő hatásúak, olyanok, mint az izzasztó öv és -nadrág. ha a kettőt együtt használod, sokkal hatásosabb. személy szerint még nem próbáltam, fórumokon olvastam róla. mielőtt kipróbálnád, részletesen olvasd el a használati utasítást, keress utána az interneten mindenképp! :) azt hiszem, Dr. Kelen féle az egyik, de lehet más típusút is kapni.

sok szerencsét! :)

2013. aug. 9. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!