Mit gondoltok a Duciforradalom életmódrendszerről?
"Viszont nem találtam meg minden infót, pl a fogyás üteméről."
Mivel ilyet nem is tudnának adni, ez teljesen egyedi dolog; törvényileg egyébként tilos bármilyen számadatot megadni fogyásra.
Szóval ez egy szimpla életmód tanácsadó blog és könyv 14 év "tapasztalatára" építve.
Aha, hízlald a bankszámláját ha akarod én már csak a béna névválasztás miatt is elkerülöm.
Ha valakinek van egy kis ész a fejében akkor pár nap utána olvasás után teljesen tisztában lesz, hogy miből, mennyit, hogy. De ha annyira eltévedt lennék, akkor sem egy (volt?) elhízott nő 600 oldalas naplóját olvasgatnám, hanem elmennék személyi edzőhöz és dietetikushoz.
Innentől kezdve pedig csak kitartás és akaraterő.
Megnéztem az oldalt, nem saját tapasztalat, hanem a látottak alapján írok véleményt.
Vannak rajta ingyenes tartalmak, e-könyvek, pdf-ben letölthető mintaétrend(ek), tehát az nem igaz, hogy aki ki akarja próbálni, annak feltétlenül fizetnie kell.
A csaj dietetikusnak tanul, egy endokrinológus is támogatja. A korábbi képeit elnézve marha sokat fogyott.
Az ingyenes étrend, amit megnéztem, 1400-1600 kcal tartalmú. Makrókat nem láttam feltüntetve, amit hiányolok. Az ételek alapanyagai variálhatók, erre ad tippeket. Viszonylag változatos, de keveslem a zöldségeket (közben azt írja, ne egészítsük ki a napi menüt más ételekkel, de miért ne ehetnénk sokkal több paprikát, uborkát, káposztát stb.?) Nekem nem jönne be a sok zsírszegény hús meg a fehérjepor, inkább nem ennék korpovit kekszet, kenyeret meg krumplipürét, csak lehessen több a zsír. De hát ez én vagyok, más meg más. Akinek eddig fogalma se volt arról, hogy lehetne valamivel egészségesebben táplálkozni, nem szokott főzni és ennél sokkal több kalóriát vitt be, annak jó lehet fogyáshoz. Nincsenek benne kacifántos, a többség számára szokatlan/ismeretlen alapanyagok és egyszerűen elkészíthető recepteket ad meg.
Úgyhogy összességében nem rossz egy kezdő fogyókúrázónak, még hatásos is lehet. Nekem azzal sincs bajom, hogy bizonyos dolgokért pénzt kér, mások is így csinálják az internetes világban.
Megnézném a honlapot. 12 egy tucat. Sok kövér ember hisz abban, hogy majd más emberek szenvedés, vagy befektetett munka nélkül megoldják a súly problémáját. Ez így nem megy. Senki, idegen ember nem segít érdek nélkül, de nem is kell. Itt már leírták, hogy az interneten akkora tudásanyag van felhalmozva, hogy aki akar könnyen lefogyhat segítség nélkül is. Nincs csoda módszer, diéta van, makró számolás van, mozgás van. Ha jó a diétád, még mozognod sem kell, de ajánlatos. Aki esetleg nézi a TLC-n a dagis műsort abban egyszer volt egy kulcs mondat. Nem tudom pontosan idézni, de az volt a lényeg hogy a dagi nem fogyott előírt ütemben és azzal mentegetőzött a dokinak, hogy nem csinálta a mozgást rendesen. Erre a doki azt mondta, nem az a baj hogy nem égetett el pár100 kalóriát, hanem az, hogy egy evésre 2000-et megevett. Na ez a lényeg. Én 25 kilót fogytam 1 év alatt. Diétával és mozgással, kb heti fél, egy kilót fogytam, de tartani kell a diétát szigorúan és ez néha nehéz.
Na sok sikert!
Nem értem a sok rosszalló hozzászólást. Én mostanában akadtam rá a honlapra és nekem csak pozitív tapasztalatom van vele. Nem azt mondom hogy ez a Szent Grál, de sokkal jobb egy Kaszai Tibi Challengenél vagy a Norbi update agyonfeldolgozott ételeinél.
A blog írója korrekt, vannak ingyenes és nem ingyenes anyagai is.
Hiteles, mert tényleg amit lefogyott, azt meg is tudta tartani, és ennyit fogyni nem kis teljesítmény.
Egy egészséges kiegyensúlyozott életmódot hirdet, ami fenntartható hosszú távon is.
Tetszik az is, hogy az érzelmi oldaláról is még közelíti a kajálást, hisz a nagy túlsúlynál az érzelmi alapú evést is kezelni kell sok esetben.
Szóval mondhatjuk, hogy ez tényleg egy jó alap. A legtöbb dietetikus/táplálkozási tanácsadó is ezeket mondja (már aki nem valami szélsőség képviselője:keto, vegán)
Szóval ez a módszer egy mindenevő átlagember számára, aki fogyni szeretne, és nem esztelenül csinálva azt, teljesen jó.
Még annyit hozzátennék hogy van akinek beválik a keto, vagy a vegán étrend. Nincs ezzel semmi baj, mindenkinek más fenntartható.
Mivel a legtöbben azonban vegyes táplálkozásúak, ezért lehet népszerűbb a duciforradalom által is képviselt irányzat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!