Mit gondoltok a Duciforradalom életmódrendszerről?
Esetleg olyan akinek van tapasztalata?😐
Nem asszociációt kértem, hanem tapasztalattal megalapozott véleményeket.
Ugye nem ennyire bonyolult ez a kérdés?
A második szó: életmódrendszer. Sporttal, de ami nekem fontosabb, hogy inkább lélektannal és étkezéssel kapcsolatos tanácsokat ad. Ez egy 150 kilósról 70 kiló alá lefogyott nő, aki az életét más túlsúlyos emberek segítésére tette fel. Konkrét étrendeket ír, elmagyarázza a miérteket, és tagad minden csodaszert.
Viszont nem találtam meg minden infót, pl a fogyás üteméről.
Ez nem egy csodaszerhirdető program, hanem korrekt, komplex életmódrendszer, és arra kérem azokat, AKIKNEK VAN A PROGRAMMAL KAPCSOLATOS TAPASZTALATA, hogy írják le nekem, mennyire jött be, mennyi idő alatt fogytak le, milyen nehéz volt kitartani mellette, hiányzott-e valami, voltak-e falasrohamok, mennyi idő mulva sikerült legyőzni a sóvárgást, és mindent, amit emellett még fontosnak tartanak.
Akiknek pedig fingjuk sincs hogy ez mi, azok tartsák meg maguknak az okosságaikat, főleg az ilyen "egyél kevesebbet meg emeld fel a segged" dietetikai szaktanácsadást.
Én itt lezártam, köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!