Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Duciforradalom...

Mit gondoltok a Duciforradalom életmódrendszerről?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata hogy mennyire tartható, milyen ütemben lehet vele fogyni, stb? Minden érdekel.

2020. szept. 10. 13:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Duciforradalom ezen befostam.
2020. szept. 10. 13:22
 2/25 A kérdező kommentje:

Az elsőhöz hasonló intelligens megnyilvánulásokat megelőzve belinkelem:

[link]

2020. szept. 10. 13:24
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Angolkák című sorozat jut eszembe a zsírharcosok klubja!
2020. szept. 10. 14:57
 4/25 A kérdező kommentje:

Esetleg olyan akinek van tapasztalata?😐

Nem asszociációt kértem, hanem tapasztalattal megalapozott véleményeket.

2020. szept. 10. 14:59
 5/25 anonim ***** válasza:
68%
nem kell ide semmi forradalom, csak amikor kinyitod a hűtő ajtót, elsőnek fordítsd jobra a fejed, utána balra, és csukd be a hűtő ajtaját. Utánna menj el sétálni/kocogni/futni...
2020. szept. 10. 15:00
 6/25 A kérdező kommentje:

Ugye nem ennyire bonyolult ez a kérdés?

A második szó: életmódrendszer. Sporttal, de ami nekem fontosabb, hogy inkább lélektannal és étkezéssel kapcsolatos tanácsokat ad. Ez egy 150 kilósról 70 kiló alá lefogyott nő, aki az életét más túlsúlyos emberek segítésére tette fel. Konkrét étrendeket ír, elmagyarázza a miérteket, és tagad minden csodaszert.

Viszont nem találtam meg minden infót, pl a fogyás üteméről.

Ez nem egy csodaszerhirdető program, hanem korrekt, komplex életmódrendszer, és arra kérem azokat, AKIKNEK VAN A PROGRAMMAL KAPCSOLATOS TAPASZTALATA, hogy írják le nekem, mennyire jött be, mennyi idő alatt fogytak le, milyen nehéz volt kitartani mellette, hiányzott-e valami, voltak-e falasrohamok, mennyi idő mulva sikerült legyőzni a sóvárgást, és mindent, amit emellett még fontosnak tartanak.

Akiknek pedig fingjuk sincs hogy ez mi, azok tartsák meg maguknak az okosságaikat, főleg az ilyen "egyél kevesebbet meg emeld fel a segged" dietetikai szaktanácsadást.

Én itt lezártam, köszönöm!

2020. szept. 10. 15:11
 7/25 anonim ***** válasza:
56%
csak pénzt akar keresni, mint sok sok csodamódszer, ez is lehet hogy csak egy ön promo
2020. szept. 10. 15:31
 8/25 anonim ***** válasza:
77%
még jó, hogy az internet nem úgy működik, hogy itt lezártam, köszönöm :D
2020. szept. 10. 15:32
 9/25 anonim ***** válasza:
75%
Falánk fánkok klubja.
2020. szept. 10. 15:37
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
Zsír harcosok klubja....ma már a 2. gatyámat fosom össze.Nem jó ez így...
2020. szept. 10. 17:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!