Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tartsam meg a melleim...

Hogy tartsam meg a melleim formáját?

Figyelt kérdés
Le kellene adnom 8-10 kilót, akkor jól érezném magam a bőrömben, főleg deréktájt, viszont most olyan jó nagy formás telt melleim vannak, hogy félek, a fogyással elveszítem a mostani szépségüket, hiszen az is zsírszövet, lefogy, lóg. Mellizom gyakorlatokkal lehet ezen segíteni? (Hanyattfekvésben, kis súllyal emelgetés, tárogatás stb.)
jan. 26. 23:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretném tartani, enyhén túlsúlyos vagyok, szeretnék visszafogyni a normál tartományba.
jan. 27. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Plasztikai műtéttel.
jan. 27. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csökkented a gravitáció hatását.
jan. 27. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Velem volt már ilyen és ugyanolyan szépek maradtak. Lehet genetika.
jan. 27. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyéni, hogy mennyire fogy a melled vagy sem. A mell formáját, tartását meg nem az izmok adják, semmilyen torna nem segít, ha lógni kezd
jan. 27. 14:52
 6/8 anonim válasza:
48%

Én örültem volna, ha mellből is fogyok XD Mindenhonnan fogytam csak onnan nem.. hiába lett volna jó hasban, derékban egy M.es felső... A melleim miatt, mindig XL kellett, főleg blúzokból. Marha jól tud kinézni máshol két számmal nagyobb ruhadarab xD Nesze fogyás..

Alapvetően nem tudhatod, honnan fogsz fogyni, megoldás nincs. Ha fogyás után nagoyn nem tetszenének, lehet műttetni. Bár én azzal pl megvárnám a szüléseket, márha tervezel majd gyermeket, mert ugye ott is változik a mell, de ott szinte mindig...

jan. 27. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Genetika kérdése az egész, teljesen egyéni. Én több mint 20 kilót fogytam, kosárméretben ugyanott vagyok, formában talán egy pici változás van, de nem szembetűnő.
febr. 1. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
febr. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!