Cetan kérdése:
Mi lehet az oka annak, ha a testemen látom a fogyást (csíkok formájában, illetve, hogy bő a nadrág), de a mérlegen alig látszik valami?
Figyelt kérdés
A mérleg alapján kínkeservesen haladok, és az elvileg nem csal. Az eddigi fogyókúráim során nem mentek ennyire nehezen le a kilók. Talán annyi a különbség, hogy most edzőterembe járok (walkenergie, gymstick edzésekre, és rendesen megizzasztanak), illetve kocogni, nem csak otthon tornázgatok. Lehet ez a kiváltó ok? Egyébként a heti fél kilót tűztem ki, március eleje óta 4,5 kilót fogytam.2019. jún. 3. 16:44
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
A mérleg csak a testsúlyodat tudja megmondani. A testösszetételedet nem, hogy milyen arânyba vàltozik a víz, zsír, izom arànyod.
Èrdemesebb inkàbb mérőszalagra tàmaszkodni. Ha azt beljebb lehet havonta venni, 100% hogy a zsírfelesleg csökken. Az izom nehezebb, a zsír több helyet foglal. Ilyen egyszerű:)
3/3 lilla64 válasza:
Én a mérlegre soha nem hagyatkoztam,márőszalag,az volt a hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!