Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha a...

Cetan kérdése:

Mi lehet az oka annak, ha a testemen látom a fogyást (csíkok formájában, illetve, hogy bő a nadrág), de a mérlegen alig látszik valami?

Figyelt kérdés
A mérleg alapján kínkeservesen haladok, és az elvileg nem csal. Az eddigi fogyókúráim során nem mentek ennyire nehezen le a kilók. Talán annyi a különbség, hogy most edzőterembe járok (walkenergie, gymstick edzésekre, és rendesen megizzasztanak), illetve kocogni, nem csak otthon tornázgatok. Lehet ez a kiváltó ok? Egyébként a heti fél kilót tűztem ki, március eleje óta 4,5 kilót fogytam.
2019. jún. 3. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy most zsírtól szabadulsz meg, nem izomtól.

[link]

2019. jún. 3. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

A mérleg csak a testsúlyodat tudja megmondani. A testösszetételedet nem, hogy milyen arânyba vàltozik a víz, zsír, izom arànyod.

Èrdemesebb inkàbb mérőszalagra tàmaszkodni. Ha azt beljebb lehet havonta venni, 100% hogy a zsírfelesleg csökken. Az izom nehezebb, a zsír több helyet foglal. Ilyen egyszerű:)

2019. jún. 3. 17:44
 3/3 lilla64 ***** válasza:
Én a mérlegre soha nem hagyatkoztam,márőszalag,az volt a hiteles.
2019. jún. 3. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!