Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az elfogyasztott vízmennyiség...

Az elfogyasztott vízmennyiség beviteli formája mennyire határozza meg a fogyás sikerét? Több lent

Figyelt kérdés
Egy rossz szokásom, hogy gyakran dehidratált vagyok, és ezért este, amikor végre eszembejut, rövid idő alatt viszonylag nagy mennyiségű vizet iszom meg. Ez mennyire baj? Mi a különbség aközött, hogy a nap folyamán egyenletesen iszom, vagy hogy nap elején semmit, majd délután/este sokat?

2021. jan. 2. 01:00
 1/4 anonim válasza:
100%

Én általában felkelés után mindig elfogyasztok egy fél liter vizet, régen nekem azt mondták ez segít beindítani a dolgokat a testemben (: hogy szépen fogalmazzak, aztán még a napfolyamán probálok meginni 1 - 1,5 litert

Ha hirtelen iszol meg sok vizet,a nagy része csak átmegy rajtad és kipisiled, próbálj meg inkább 1-2 óránként meginni 1-2 dl vizet.

Nyilván ez nem szentírás, csak én általában így teszek, és ez nekem bejött.

2021. jan. 2. 01:37
 2/4 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen mindegy, mikor iszol, a lényeg az elegendö folyadékbevitel. De csak ettöl nem fogysz, ahhoz megfelelö étrend is kell.
2021. jan. 2. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Lassítja a fogyást, ugyanis nem tud olyan gyorsan és jól megemésztődni az étel. Továbbá a napközbeni dehidratáltság után sokat ivás megterheli a veséket, szívet, keringést, agyat is.
2021. jan. 2. 14:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
2021. jan. 4. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!