Helu kérdése:
Szerintetek ezzel tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 77kg. Szeretnék fogyni és azt szeretném megkérdezni hogy ez működhet-e:
Reggelire/iskolában egy sonkásszendvics
Ebédre ott eszek az iskolában
Itthon meg gyümölcsökből gyümölcssaláta
Emelett eljárnék heti 2x 1 órára úszni.
Előre is köszi a válaszokat :)
2020. szept. 1. 16:43
1/6 anonim válasza:
Akkor fogysz ha ettől kalóriadeficitbe kerülsz, ezt senki se fogja tudni megmondani, csak te kikísérletezni.
2/6 anonim válasza:
Ez túl kevés. Egy gyümölcssalátával vacsorára nem fogsz jól lakni (pláne nem akkor, ha úszol is előtte), hosszú távon nem fogod tudni ezt tartani és előbb-utóbb bezabálsz. Egyél vacsorára is valami laktatóbb dolgot, a gyümölcs mellé. A sonkás szendvicsed ha lehet legyen teljeskiőrlésű sok zöldséggel, akkor talán nem leszel éhes ebédig és készíts be a táskádba még valami gyümölcsöt vagy pl zöldséget szeletelve ha mégis megéheznél, ne a büfébe kelljen menned. A tesi órákat is vedd komolyan mert heti 2 óra úszás kb semmit nem ér, ha amúgy nem mozogsz. Én ezeket tanácsolnám.
3/6 anonim válasza:
Gyümölcssaláta helyett (a sok cukor miatt) inkább egyél savanyúkáposztát.
4/6 anonim válasza:
Én is valami laktatóbbat ennék estere, mert ez így kevés. Ki fogsz éhezni. Joghurt, főtt tojás, lazac bulguros salataval, cezarsalata főtt csirkevel, sargabosó leves, teljeskiörlesű magos kenyerek pl körözöttel is lehetne vacsorara.
5/6 anonim válasza:
Ebből a reggeli szendvicsen meg az esti cukorsalátán kívül semmit nem tudtunk meg, hogy mit ennél. Heti 2 úszás kevéske lesz , ha amúgy nem tudod megválotatni milyen minőségű ételeket eszel, pl menzakaja.
6/6 anonim válasza:
Az iskolai menzát ismerve nem lesz jó. Este egyél valami fehérjedúsat és zöldségeket. A gyümölcsöt edd inkább uzsonnára, tízóraira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!