Hanna1999 kérdése:
Hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Hetente 6 napot dolgozok reggel 6-tól este 10-ig felszolgálok semmire sincs időm itt egész nap sétálok de nem tudok el járni máshova mozogni. Ha csak oda figyelek mit eszek akkor fogyni fogok?2020. aug. 25. 10:16
1/10 anonim válasza:
Ha csak odafigyelsz, nem biztos. Ha számolsz, akkor biztos.
2/10 anonim válasza:
Ha odafigyelsz biztos, viszont napi fél óra tornát szerintem simán beiktathatsz. Ha még ennyire sincs időd akkor legyen napi 10 perc. [link] Ha kell, van rajta magyar felirat. Ez egy eléggé megterhelő torna, első alkalommal biztos hogy sok szünetet kell tartanod, de ha odafigyelsz az étkezésre, akkor 2 héten belül fogsz látni változást. Azt tanácsolom hogy csinálj magadról képeket, úgy jobban feltűnik a változás, főleg hogy minden nap látod magad.
3/10 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy ha egész nap sétálsz, miket eszel, hogy nem fogysz?
4/10 anonim válasza:
Semmi sem biztos :) Van, akinek elég odafigyelni. Van, akinek számolni is kell a kalóriát/makrókat. Van, akinek elég többet mozogni, sportolni. Van, akinek ez mind kevés, mert van valamilyen eü. problémája, ami akadályozza a fogyást. Van, akinek nincs is miből fogynia. Mivel nem tudunk rólad semmit, és azt sem, mit jelent nálad az "odafigyelés", erre a kérdésre nem lehet mást válaszolni, mint hogy vagy igen, vagy nem. Kezdd el, aztán majd meglátod.
5/10 anonim válasza:
3-as, az az egész napos sétálgatás alig fogyaszt valamennyi kalóriát, így fogyás nem várható tőle.
6/10 Laylah válasza:
5., ezzel vitatkoznék, szobalány voltam, egy év alatt közel 30 kilót fogytam úgy, hogy mellette nem sportoltam semmit. Átlag kéthavonta úsztam fél órát. 1300 kcal körül ettem, de volt olyan, hogy csak 900-1100 kcal közt, mert egyszerűen nem kívántam az ételt.
7/10 anonim válasza:
6-os, te akkor a kevés kaja miatt fogytál.
8/10 Laylah válasza:
7.: mostanában is 1300 kcal körül eszem, de ülő munka mellett. Közel sem fogyok olyan mértékben mint akkor. Minden aktivitás kalóriát éget el, még ha nem is sokat, akkor is. Egy egész napos sétálás (inkább járás, a séta az lassú tempót feltételez), közben esetleg pakolászás azért el tud égetni 2-3-400 kcalt. Az pedig egy normális kcal bevitel mellett pont elég a lassú fogyáshoz.
9/10 A kérdező kommentje:
Most körülbelül 1300 kalóriát eszek egész nap járkálok könnyebb dolgokat emelgetek napi 3 x eszek így egészségesen tudok fogyni?
2020. szept. 16. 14:17
10/10 Laylah válasza:
Attól függ, mennyi a kiinduló súlyod. Magasabb súly esetén magasabb legyen a kcal bevitel is, és ahogy csökken a súlyod, úgy csökkentsd majd a bevitt mennyiséget is.
Ha pedig neked elég a napi 3 étkezés, akkor oké, egyébként ötfelé is elosztható, aminek az előnye, hogy mindig, mikor megéheznél, pont jön egy kajaidő. Jól nem fogsz lakni így, de éhes szinte sosem leszel. Ha kell a jóllakottság-érzés, akkor maradhatsz a három étkezésnél. Egyébként pedig igen, nekem is pontosan így sikerült. :) bár az egészséges távolról sem volt, de az az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!