Szeretnék fogyni, és utána megtartani a súlyom. Ezzel a módszerrel menni fog?
A karanténban elég sokat híztam, 53-ról felment a súlyom 59-re.
Igazából kb 2 hete kezdtem el egy olyan diétát, hogy kevesebbet eszek (napi 700-800 kcal) és többet mozgok. (Ez leginkább séta, vagy erősítés, néha futás)
Néhány naponta iszok hozzá 1 adag creatint 0.5l vízben feloldva.
Igazából most 56-57kg vagyok.
Az érdekelne, hogy ezzel a módszerrel sikerül e lefogyjak 52-53kg-re, úgy hogy ott megtartsam a súlyom?
Az étrendemben csökkentem a szénhidrátot, röbb tejterméket, gyümölcsöt, rostot viszek be, a fehérjére is próbálok odafigyelni, valamint gabonafélét is eszek heti 2-3x, a cukrot pedig teljesen kizártam, valamint a folyadékbevitelre is figyelek, ami napi 2-2.5l víz. Multivitamint tabletta formájában szedek minden nap.
Érdekelne hogy ez így "működhet"-e?
18l- 160cm
Elso koszonom, második, harmadiktól kérdezném hogy miért kevés ennyi kalória? Nem szoktam éhes lenni, mondjuk szerintem hozzá tartozik hogy ugye meleg van, meg úgy gondolom hogy míg itthon vagyok/voltam a nyáriszünetben és "nem csináltam semmit" (fizikai terhelésre gondolok) addig elég ez a kalóriaszám, meg ugye hangsúlyoznám, hogy mivel sok vizet iszok, valamelyest az is elveszi az étvágyat.
Ha elkezdődik a suli (gimiből van még egy évem) úgyis többet fogok enni, mivel a sok jövés-menés miatt igényelni fogja a szervezetem.
Én így gondolom.
Ha elérem a célsúlyt, nyilván nem fogok hirtelen zabálni mindent (kicsit növelem az étel mennyiséget kb 1500 kcal-ra, úgy gondolom, hogy ez megfelelő mennyiség a súlymegtartásra) szóval nem értem miért "híznák a kétszeresére"
De köszi a válaszokat, jöhet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!