Diéta tippek? Szeretnèk látható eredmènyt elèrni 3 hèt alatt..az olyan válaszolók mint pl "mièrt alarsz ilyen hamar fogyni..a hízás is egy folyamat volt" lèpjenek tovább.. Szemèlyes tapasztalatokat szeretnèk
Nem igen.
3 hét kb csak arra elég hogy elkezd a fogyást.
Jelenleg én is 3 hete fogyok és -5kgnál tartok. 100.6ról indultam most 95.3 vagyok.
Semmi külömbséget nem látok, pedig normálisan lassan fogyok. Heti 1kg súly vesztéssel, ami az első héten 3kg volt, de az csak nagyrészt vízsúly volt, ami normális.
Amúgy dokumentálom youtubeon a fogyásomat. Pont holnap akartam felvenni egy videót arról mennyire nem is érzékelem még az eredményt.
Itt a thumbnail hozzá, pont most fejeztem be.
Semmiféle adatot nem írtál, érdemben nem lehet mit írni. Ha 30kg felesleged van, abból nem tudsz látványos fogyást elérni, 3kg lemehet, ha kitartó vagy.
Igyál csak vízet, minél több zöldség, és hús, hal, túró, tojás. Mozogj amennyi jólesik.
Amennyiben éhezteted magad garantáltan visszajön 1 hónapon belül, úgyhogy azt nem érdemes megpróbálni.
Nagyon kevés kaja, sok víz, és futás.
Napi 80 dkg val mutat kevesebbet a mérleg.
De mégcsak nem is futás hanem gyaloglas hegymenetben.
A kaja ,csak tojás zöldség.
Még csirkemell.
Este 6 után semmi.
73 kg ès 172cm
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!