Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás után ki hízott vissza?

Koplalás után ki hízott vissza?

Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 17:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Persze hogy visszahízod! Koplaláskor eszel napi 500-800 kalóriát, pedig a testednek minimum 1200 ra van szüksége. Ezt maximum 1-2 hétig tudod tartani, utána elkezdesz 1500-2000 kalóriát bevinni, több kiló leszek mielött elkezdted a koplalást. Ha fogyni szeretnél egyél napi 1400-at azzal havi 2-3 kilót le tudsz fogyni, sportolj mellette.
2020. aug. 24. 21:27
 22/27 anonim ***** válasza:
A szervezet úgy működik, hogy ha huzamosabb ideig nem kap elegendő energiatartalmú táplálékot, akkor amikor megkapja, elkezd raktározni, mert felkészül a következő nélkülöző időszakra. Ezért marhaság a koplalás, és emiatt van a jojó effektus.
2020. okt. 31. 11:16
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
inkább azzal rontják el sokan, hogy visszatérnek a "korábbi életmódjukhoz". Bár nem értem miért, ha egyszer koplalással lefogytak. Én lassan abba a fázisba jutok, mikor a koplalással jó sokat sikerült leadni, aztán koplalásból szép LASSAN áttérek egészséges életmódra, mozgok, és nem eszek mindenféle vackot, egy ideig tartom ezt a kis kalóriadeficitet, majd növelem 100al kb. Soha nem térek vissza a régi, mindenfélét evős étrendemhez. így működik is a dolog, ha engem kérdezel.
2020. nov. 6. 02:13
 24/27 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy ha ésszel csinálod és az egészséges életmód a célod, lehet tartani koplalás után is. Én már koplaltam egyszer, akkor fogytam 15 kilót és tartottam is egész évben. Nemrég kezdtem el folytatni. Ha ésszel csinálod tehát, és egészséges életmód a célod, akkor soha nem térsz vissza a régi étkezésedhez, hanem a nagy koplaló hadjárat után kb 1800 kcal körül eszel egy nap, mozogsz, és minél egészségesebb dolgokat próbálsz bevinni a szervezetedbe, kerülve a fölös szénhidrátokat. Értelmes embernél nincs meg a visszahízás veszélye, döntsd el, hogy melyik kategóriába tartozol.
2020. nov. 6. 02:17
 25/27 anonim ***** válasza:
49%
Vagy csináld az én metódusom. minden nap megeszel kb 1600 kcal-t, minden harmadik nap meg kb 800at max. ez még élhető is és talán a nagyokosok se kötnek bele.
2020. nov. 6. 02:19
 26/27 anonim ***** válasza:
18%
kihagytam, de SOHA ne jöjjön rád falásroham, meg csalónap. Mert úgy csak egyre több lesz és a végén azt veszed észre, hogy visszaszedtél pár kilót. Felesleges. csak gondolj bele abba, hogy mit érsz vele, ha eszel többet a kelleténél. nem kell.
2020. nov. 6. 02:21
 27/27 anonim ***** válasza:
88%

A fogyókúra nagyon fontos része a fenntarthatóság

Ha koplalsz az nem lesz fenntartható. Aki mindig koplal, az meghal.

Ha tehát abbahagysz egy drasztikus diétát, akkor a szervezeted vissza fogja termelni a mínuszt, amilyen gyorsan tudja, csak valszeg nem fog megállni a kívánt súlynál, hanem túlszalad

Ezzel nem fogsz tudni mit csinálni.

Ezért nagyon fontos, hogy a fogyáshoz egy életmódváltás kell, hiszen azért híztál el, mert sokat ettél. Ez nem fog elmúlni attól, hogy leadsz pár kilót kaja megvonással. Ha azt mondod, hogy ok elértem a súlyt és vége a diétának, akkor gyorsan vissza fogsz hízni, sőt.

Tehát sokkal jobban jársz, ha végignézed, hogy mit kéne változtatni és ezt meg kell csinálni.

Nekem ez kb 2 éve következett el. Először is abbahagytam a gyorsevést, zabálást. Lassan, időt adva ettem. Aztán elhagytam a kávét, az alkoholt (a mai napig így van), majd néhány hónapja a cukros üdítőket. Tehát jelenleg teákon, vízen és ginzeng teán élek folyadékilag, no meg gyümölcsök, egyebek. Nagyon fontos a rendszeres testmozgás. Most épp minden nap futok 5 kmt. Ez is egy fontos elem. Ez elég meredeken hangzik, de jól érzem magam és bár nem vagyok példás diéta betartó, azért sikerült fixen leadni 15 kilót és ezt tartom. Kb még tízet kéne, de amúgy klasszul érzem magam. Az energetikám, az étkezéseim, az egész életem frankón megváltozott.

2020. nov. 8. 17:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!