Koplalás után ki hízott vissza?
A fogyókúra nagyon fontos része a fenntarthatóság
Ha koplalsz az nem lesz fenntartható. Aki mindig koplal, az meghal.
Ha tehát abbahagysz egy drasztikus diétát, akkor a szervezeted vissza fogja termelni a mínuszt, amilyen gyorsan tudja, csak valszeg nem fog megállni a kívánt súlynál, hanem túlszalad
Ezzel nem fogsz tudni mit csinálni.
Ezért nagyon fontos, hogy a fogyáshoz egy életmódváltás kell, hiszen azért híztál el, mert sokat ettél. Ez nem fog elmúlni attól, hogy leadsz pár kilót kaja megvonással. Ha azt mondod, hogy ok elértem a súlyt és vége a diétának, akkor gyorsan vissza fogsz hízni, sőt.
Tehát sokkal jobban jársz, ha végignézed, hogy mit kéne változtatni és ezt meg kell csinálni.
Nekem ez kb 2 éve következett el. Először is abbahagytam a gyorsevést, zabálást. Lassan, időt adva ettem. Aztán elhagytam a kávét, az alkoholt (a mai napig így van), majd néhány hónapja a cukros üdítőket. Tehát jelenleg teákon, vízen és ginzeng teán élek folyadékilag, no meg gyümölcsök, egyebek. Nagyon fontos a rendszeres testmozgás. Most épp minden nap futok 5 kmt. Ez is egy fontos elem. Ez elég meredeken hangzik, de jól érzem magam és bár nem vagyok példás diéta betartó, azért sikerült fixen leadni 15 kilót és ezt tartom. Kb még tízet kéne, de amúgy klasszul érzem magam. Az energetikám, az étkezéseim, az egész életem frankón megváltozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!