Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás után ki hízott vissza?

Koplalás után ki hízott vissza?

Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 17:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
A szervezeted éhezik. Ergo, picit többet eszel, mindent rögtön elraktároz a későbbi ínségesebb időkre.
2020. aug. 23. 22:44
 12/27 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem tudom, hogy az én esetemben koplalás volt-e, de 1000 kcal megálltam plusszban mozogtam is és nagyon odafigyeltem, hogy lassan felszívódót egyek, 0 cukor. Ez 2 éve volt. Nos hát én egyáltalán nem híztam vissza, sőt mostanában nem figyelek mit eszek sajnos és mégsem jön fel egy deka se szerencsére, gondolom nem eszem túl magam,pedig nem számolok kcalt-t.
2020. aug. 23. 23:26
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom 1000-1200 kcal annak számít-e de fogyás után (kb 1.5 éve) rendesen tartom a súlyom
2020. aug. 24. 00:01
 14/27 Travis83 ***** válasza:
80%

Én 20 évesen egy hónapon keresztül napi egy darab virslit ettem és rengeteg ásványvizet ittam, ha rámjött az éhség. Emellett ugyanúgy jártam a haverokkal piálni. Leadtam egy hónap alatt 13 kilót.

Ez nagyon régen volt. Ha most visszagondolok erre, akkor azt mondom, óriási nagy mázlista voltam, hogy nem történt semmi bajom! Ezt soha senki meg ne ismételje! Inkább a sport és a szénhidrátszegény étkezés, plusz nem evés 4 órával alvás előtt!

2020. aug. 24. 07:18
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Igen, kamaszkorban kitartóan koplaltam. 2 hónapig ment a dolog, aztán egy családi ebéd alkalmával elkezdtem mértéktelenül bezabálni mint egy afrikai éhező. Heteken belül visszahíztam az egészet. Kb 8 kg-t. Nagyon nagy butaság volt ezt tenni magammal, még szerencse hogy nem lett nagyobb bajom! Csakis életmódváltás amit javasolok.
2020. aug. 24. 09:04
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Van ilyen ismerősöm. Ő azt mesélte, hogy egy-egy fogyókúra után már kevesebb kalóriától is hízott, mint előtte, mielőtt elkezdte volna a koplalást. És amikor újra fogyni akart, akkor még durvábban le kellett vinnie a kalóriákat.

Teljesen összezavarodott az anyagcseréje. És tényleg minden nagy fogyás után, idővel még duckóbb lett, mint előtte.

2020. aug. 24. 09:43
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azért híznak vissza ilyenkor az emberek, mert amikor koplalnak, akkor folyton éhesek és ezt hosszú ideig elnyomják. Hiába csinálják hetekig, az éhség nem múlik el, a szervezet küldi a vészjeleket, hogy "hahó, több ételre van szükségem!" Na és amikor elérték a céljukat, lefogytak a kívánt súlyra, akkor jön rájuk a zabaroham. Annyi ideje nem laktak jól, hogy szinte euforikus hatást élnek át evéskor, és nem tudnak uralkodni magukon.
2020. aug. 24. 16:26
 18/27 Lachesys ***** válasza:
72%

Én nem szándékosan koplaltam, éjszaka dolgoztam és egyszerűen nem volt étvágyat, napi 600 kalóriát ettem kb 1 hónapig. Lefogytam majd 10 kilót. De amint visszaalltam normál életvitelre és évesre visszajött.

Viszont barátok nagyon kemény kb 100 kcalos diétával fogyott 120 kilorol 75re és évek óta tartja a súlyát. Bőrén sem látszik semmi. Szerintem emberfuggo is ki mennyire viseli el.

2020. aug. 24. 16:48
 19/27 Lachesys ***** válasza:
83%
1000 kalorias nem 100!!
2020. aug. 24. 16:48
 20/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem értem miért lettem lepontozva, de ok xD
2020. aug. 24. 17:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!