Koplalás után ki hízott vissza?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 17:24
1/27 anonim válasza:
Mindenki. A szervezetnek nem elég 500-800 kalória. Ha ezzel nem hagy fel az illető, annak kórház lesz a vége.
2/27 anonim válasza:
Én -18 kg, kórházban végeztem, súlyos vérszegénységgel, jelenleg +10-nél tartok.
3/27 anonim válasza:
szerintem mindenki. koplalással tartósan nem lehet fogyni.
4/27 anonim válasza:
Nah erről biztosan sokan tudnak neked mesélni. Köztük én is, mert kb 3 évvel ezelőtt koplaltam, alig ettem valamit, lefogytam 48kg-ra. Azután abbahagytam a koplalást, visszatértem a korábbi életmódomhoz. Így lettem 160 centihez 84kg. Ocsmány voltam, utáltam magam. Idén februárban azonban életmódváltásba kezdtem, hogy helyrehozzam amit akkor elrontottam. Soha ne koplalj. Egyél egészségesen, vigyél be minden szükséges tápanyagot és sportolj. Lehet, hogy kicsit tovább fog tartani, viszont tónusos, szép tested lesz, amit meg is tudsz majd tartani. Nehogy elkezdj koplalni!!!
5/27 anonim válasza:
Számtalanszor. Részben emiatt is lett hatalmas súlyfeleslegem, mert mindig több jött vissza, mint amit fogytam. A megoldást nem a sokadik fogyókúra, hanem az életmódváltás jelentette. Még nem értem célba, de komoly feleslegtől szabadultam meg (57 kg), és nem is szeretném már a régi rossz étkezési szokásaimat.
6/27 A kérdező kommentje:
De hogyan, miért jöttek vissza a plusz kilók? El kezdtetek többet enni?
2020. aug. 23. 19:39
7/27 anonim válasza:
#6-os Miért, azt gondolod életed végéig koplalhatsz? Nagyon rövid életed lenne. Nyilván az ember egy idő után besokall (vagy a családja), és elkezd enni.
8/27 anonim válasza:
Én is megjártam. Fogytam 6 kilót és visszaszedtem 11et kb. A plusz kilók azért jönnek fel mivel a szervezeted átkapcsol "túlélő módra" és elkezdi a vizet és az izmot lebontani, majd úgymond hozzászokik ahhoz, hogy ennyit eszel. Amint visszatérsz a normális kajálásra ( mondjuk miután elájulsz mint anno én ) az kalóriabevitelben nagyon nagy ugrás, hisz kb 1000-1500al többet viszel be annál, mint amihez a szervezeted úgymond hozzászokott.
9/27 A kérdező kommentje:
És mi van ha valaki csak 100 kcalal eszik többet, az ugyanúgy vissza hízík? Bocsi csak most ez a dolog nagyon érdekel 😅.
2020. aug. 23. 20:17
10/27 anonim válasza:
Az, hogy 700 helyett 800at eszel, ugyanúgy koplalás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!