Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? 16 leszek,17...

Miért nem fogyok? 16 leszek,170 cm és 68 kg vagyok. Mindig is sokat edzettem de most úgy terveztem hogy rendszeres és még többet fogok.

Figyelt kérdés
Elkezdtem keményen edzeni napi 1.5 órát, nem eszem sokat, és néhány nap alatt mégis 2 kilót híztam, de a nadrágjaim se mennek rám. Most mi történt? Sajnos nem vagyok vékony alkat, de magamhoz képest nehezebb vagyok, senki se nézi ki belőlem hogy majdnem 70 kg vagyok. Gondoltam el kezdek augusztus végén ilyen turbó di.étát amikor nem eszel szilárd táplálékot hanem ilyen port iszol. Kb 5 kilótól szeretnék megszabadulni. Micsináljak? ne gyertek nekem az egészséges életmóddal mert mást se csinálok. :)
2010. aug. 5. 12:06
1 2
 11/18 Cass90 ***** válasza:

A képről nem esett le, hogy fiú-e vagy lány? XD

Na szóval - igen valószínű, hogy izmosodtál - ha olyan az edzés. Pihenő napokat is iktass be - ha van lehetőséged és szereted a futás mindenre nagyon jó + gyorsséta.

2010. aug. 5. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló alkatom volt mint neked, most 174cm és 60kg vagyok, edzés mellett nem eszek fehér lisztből készült ételeket, cukrot, édességet (néha persze belefér) és így sikerült ezt a súlyt elérnem. Kardio edzést végzel?
2010. aug. 5. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Sztem az mind1 hány kiló vagy, mert az sokszor becsap... A súly mástól is függ: genetika, csontok. Például én 62 kg vagyok 168 cm-hez, de senki meg nem mondaná, hogy hány kiló vagyok. Sőt egyesek már attól félnek, hogy túl vékony is vagyok... :D Apukámtól nehezebb csontszerkezetet örököltem, noh meg sportolok is, az izom nehezebb, mint a zsír. Fogyókúrát meg csak módjával, ha keveset szeretnél leadni. Sztem neked bőven elég, ha este 6 után nem eszel, csak legfeljebb iszol és eljársz bicózni,futni, meg többet mozogsz, mint szoktál. Ez a legeredményesebb...
2010. aug. 5. 17:13
 14/18 A kérdező kommentje:
hát futok kb 15 percet egyfolytában, meg ugyanennyi gyorsséta, utána meg 1 óra: felülés, hasprés, kitörés, guggolás, fekvőtámasz, meg ilyenek. de ezt minden 2.napcsináljam, vagy mindennap, vagy milyen edzést javasoltok?
2010. aug. 5. 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:
a felülés hasprés stb az izmost erősítik, de ha fogyni akarsz, akkor kardio mozgásokat kell végezned (futás, bicikli, séta, lépcsőzés)
2010. aug. 5. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:

szia. mintha magamat látnám ^^

én minden másnap futok 12 km.ert,az kb egy óra. a többi napon pedig egy órát tornázok és mindenhová bicajjal járok.

nem eszek péksüteményeket,max néha egy túrórudit :P

de én nagynak érzem a hasam, csípőm,fenekem. bár ez nem zsír,hanem izom :) (csak akkor volt totál lapos hasam amikor pl fesztiválozunk és tényleg nem eszek szinte semmit.))

de már elfogadtam magamat nagyjából :)

amugy én 175cm/ 62 kg vagyok.

szerintem folytasd így tovább,az mindig szép ha valaki izmos:)

2010. aug. 6. 09:58
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen válaszokat,aranyosak vagytok :)
2010. aug. 6. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Ahogy az adatokat néztem, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó alakod van. Tényleg csinos vagy. :)
2010. aug. 7. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!