Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyira lusta vagyok, hogyan...

Annyira lusta vagyok, hogyan vegyem rá magam a rendszeres mozgásra?

Figyelt kérdés
Muszáj lenne kocognom, vagy tornásznom, de egyszerűen 3perc alatt elfáradok, nem bírom rávenni magam hogy rendszeresen csináljak bármit :/
2011. júl. 19. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
A tükörben látott látvány nem elég motiváló?
2011. júl. 19. 14:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia

Neked egyx keménykezű ember lenne a legjobb segítünk egymáson?

2011. júl. 19. 14:57
 3/14 A kérdező kommentje:
A tükörben látott látvány nem, mivel nem vagyok dagadt
2011. júl. 19. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Csak elkezdeni nehéz!

Én is nagyon utáltam mozogni, meg is lett az eredménye... 14 évesen 120 kg voltam...

Na akkor rájöttem, hogy attól a perctől kezdve változtatni KELL. az első 2 hét nagyon nehéz volt, aztán utána már lelkiismeretfurdalásom volt, ha heti 1x kihagytam a biciklizést. :)

2011. júl. 19. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Mintha én írtam volna a kérdést, nagyon nem megy a rendszeres mozgás, pedig próbáltam eljárni terembe is, minden, de annyira nem az én műfajom, semmi kedvem nincs hozzá. A tükörkép engem se motivál, mivel nincs vele baj, simán az étrendemmel lepucoltam a zsírom. Érdekelne engem is, hogy a fenébe lehet megszeretni és életmóddá tenni ezt a futkorászós, edzős szörnyűséget, igazából engem nem köt le, annyi jobb dolgom lenne mindig.
2011. júl. 19. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem van egy jó módszerem, ami bejött.

vegyél egy számmal kisebb ruhákat, ez jó motiváló tényező, hogy belefogyj.

a lényeg, hogy a mostani méretedben ne vegyél semmilyen új ruhát, ha esetleg sok ruhád van, hajigáld ki őket, csak pár darabot tarts meg, hogy tudd váltogatni, de elég égő legyen, hogy mindig ugyanazokban jársz.

aztán mindig nézegesd, próbálgasd a szép, új cuccaidat, hogy beleférsz-e már. :D

2011. júl. 19. 15:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez a hobbim, ilyen egyszerű. Élvezettel kezdem el az edzést akkor is 40 fok van és hulla fáradt vagyok.
2011. júl. 19. 15:33
 8/14 anonim ***** válasza:
húúú, de jó neked...amúgy én is így vagyok, alapból vékony vagyok, csak a fenekemre szeretnék "gyúrni" egy kicsit, de soha sincs kedvem hozzá. hulla fáradtnak érzem magam mindig..:S
2011. júl. 19. 15:36
 9/14 anonim ***** válasza:
keress olyan sportot, mozgásformát ami örömet okoz. én sem voltam az a nagy sportember, de vettem egy kinect-et és hozzá yourshape programot és ezzel már több mint fél éve heti 3-5 alkalommal edzek. szeretem is csinálni, motivál az is hogy látom mennyi kalóriát égetek el. és jól is esik a mozgás.most voltam nyaralni 1 hetet és már annyira hiányzott az edzés. mondom ezt én aki tényleg egész tinikorát a tv előtt ülve töltötte 0 mozgással.
2011. júl. 19. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Keress olyat, ahová mindig, rendszeresen vissza kell járni, és akkor muszáj lesz megint elmenned mozogni :) Hogy könnyebb legyen, akkor olyat keress amit szeretsz, és elsősorban ne azért csináld mert fogyni szeretnél, hanem kikapcsolódásként.
2011. júl. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!