Annyira lusta vagyok, hogyan vegyem rá magam a rendszeres mozgásra?
Figyelt kérdés
Muszáj lenne kocognom, vagy tornásznom, de egyszerűen 3perc alatt elfáradok, nem bírom rávenni magam hogy rendszeresen csináljak bármit :/2011. júl. 19. 14:48
11/14 anonim válasza:
Amúgy, elárulok egy titkot: amikor úgy érzed, fel adod, nincs kedved, nem megy, már megint nem bírtad kinyomni az utolsó ismétlést és következő nap úgy állsz oda, hogy tök mindegy csak éljem túl aztán úgy is pihenő nap lesz akkor szokott a legjobban menni az edzés.
12/14 anonim válasza:
Vegyél egy kondibérletet. Engem az motivál, ha tudom, hogy egy rakat pénzt kidobtam érte, és lelkiismeretesen csinálom! :)
13/14 anonim válasza:
Nekem nem vált be a kondibérlet, lustább vagyok, mint amennyire sajnáltam a kidobott pénzt. :/
14/14 anonim válasza:
én is igy voltam, de elkezdtem boxolni. élvezem,levezetem a feszültséget, meg van egy állandó társaság,akik előtt cikinek érzem ha nem megyek le edzésre lustaságból,vagy ha lecsalnám a felüléseket. inkább többet csinálok. keress valami olyan sportot,ahol van egy motiváló közösség szerintem (: meg nem csak beképzelt ribik,az elég kedvromboló tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!