Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? 16 leszek,17...

Miért nem fogyok? 16 leszek,170 cm és 68 kg vagyok. Mindig is sokat edzettem de most úgy terveztem hogy rendszeres és még többet fogok.

Figyelt kérdés
Elkezdtem keményen edzeni napi 1.5 órát, nem eszem sokat, és néhány nap alatt mégis 2 kilót híztam, de a nadrágjaim se mennek rám. Most mi történt? Sajnos nem vagyok vékony alkat, de magamhoz képest nehezebb vagyok, senki se nézi ki belőlem hogy majdnem 70 kg vagyok. Gondoltam el kezdek augusztus végén ilyen turbó di.étát amikor nem eszel szilárd táplálékot hanem ilyen port iszol. Kb 5 kilótól szeretnék megszabadulni. Micsináljak? ne gyertek nekem az egészséges életmóddal mert mást se csinálok. :)
2010. aug. 5. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert a szervezetednek ez az ideális súly. Túl sokat fogalkozol ezzel.
2010. aug. 5. 12:12
 2/18 A kérdező kommentje:
hát igen, lehet :/ Elég hiú vagyok. dehát nem lehet mindenki modell alkatú
2010. aug. 5. 12:14
 3/18 anonim ***** válasza:
egészséges táplálkozás és mozgás!!
 4/18 anonim ***** válasza:
dobj már egy képet magadról!...amúgy meg nem mindegy hány kg vagy, ha jól nézel ki, az edzéstől meg csak nehezebb leszel amúgy is, az IZOM!!! ugye nehezebb, mint azonos térfogatú zsír ;)
 5/18 anonim ***** válasza:

Örülj neki, akkor biztos nem vagy rákos :)

Ha hirtelen fogyásnak indulsz ugyanolyan étkezés mellett, akkor már félhetsz.

2010. aug. 5. 12:58
 6/18 A kérdező kommentje:

[link]

itt a kép, van egy kevés a hasamon a csípőmön, meg ijesmi. csak az a bajom, hogy hiába edzek az izom rám rakódik, és kijebb nyomja a hájamat,de nem égeti el, biztos rossz edzést csinálok:/

2010. aug. 5. 13:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Bringázz sokat, attól formásodnál, az tuti.
2010. aug. 5. 13:15
 8/18 anonim ***** válasza:

De csini vagy! Én örülnék ha ilyen lennék.:)

Szerintem ne aggódj amiatt a kis felesleg miatt.

2010. aug. 5. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy, semmi baja az alakodnak... edz tovább, majd lemegy az a minimális zsír ;)
2010. aug. 5. 13:20
 10/18 anonim ***** válasza:

Lány vagy fiú lészen te?

Szerintem koplalj, pár nap alatt kilókat dobsz le!

2010. aug. 5. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!