Szerintetek ez elfogadható mennyiségű és minőségű étel egy napra?
Reggeli: 120 gramm teljes kiőrlésű kenyér, 1,5 ek 20% zsírtartalmú margarin, 100 gramm száraz főtt sertéscomb, 1 paprika, 1,5 paradicsom
Ebéd: 65 gramm ch csökkentett tészta (szárazon mérve), paradicsomszósz (házi cukormentes paradicsomszósz, hagyma, gomba, virsli, só, bazsalikom)
Nasi (ezekről próbálok leszokni, tudom, hogy nem jó): egy szelet mandulás brownie, két pohár limeos-mentás víz (kb. 4,5 gramm ch van egy deciben)
Vacsorát nem ettem, mert nem voltam éhes.
23/L, 175 cm, 200 kg
Köszönöm szépen a válaszokat!
A hússal, tojással nem azért van problémám, mert nem ízlik, hanem leginkább azért, mert sajnálom az állatokat, és nehezen eszek meg olyan ételeket, ami rájuk emlékeztet. Hiába finom pl. a csirkecomb vagy a főtt tojás, inkább eszek tonhalkonzervet vagy virslit, amiben nem ismerem fel az állatot. Gyerekkorom óta ez van, sose nőttem ki. Valószínűleg azért, mert kiskoromban tartottunk disznókat és csirkéket is, így pontosan tudom, sokszor láttam, hogy hogy nő fel a cuki kis állatka és hogy lesz belőle sült csirkecomb vagy töltött paprika. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!