Malac módjára ettem ma!!!! Holnap ezt olyan 5 km kocogással, haspréssel le tudom adni? Vagyis valamennyit? Nagyon megbántam. Vannak ilyen napjaim mikor bebolondulok és annyit eszek
5km kocogás az lehet is vagy 300 kalória. Hasprés további 25.
kevés undorítóbb van, mint amikor valaki idejön a GYK-ra hisztizni, hogy ugyan fogyókúrázik, de szétzabálta magát.
Ja de van egy! Mikor még azt sem tudja, hogy mennyit lehet fogyni futással.
Az a baj,hogy elolvasol pár cikket,hogy ez hízlal az nem és azt hiszed így is van.
Minden hízlal ha kalóriatöbbletbe kerülsz vele,tehát ne erre alapozz,inkább számold a kalóriákat és mindennap 200-300as kalóriadeficitbe legyél.
Csalónap persze sokszor még jót is tehet,de inkább ha megakadsz a fogyásban akkor érdemes alkalmazni,kocogástól meg haspréstől túl sok kalóriaégetést nem kell várni,nem arravaló,hogy a bezabált 3 tábla csokit ledolgozd vele,mert valószínűleg el sem tudnál égetni 1500 kalória pluszt kezdőként.
Kajára ha odafigyelsz még edzés sem kell csak ha formásodni is szeretnél,a lényeg a kalóriadeficit,a kocogás csak arra jó,hogy azt a 200-300as kalóriadeficitet elérd ugyan annyi kajával,viszont ha ezt kajába vonod meg már a kocogás se kell,inkább csinálj valami fitnesz celeb tornát youtubeon van fenn annyi mint égen a csillag pl. Chloe Ting.
Köszönöm szépen!:))
Chloe Tingnek az egyik programjával már kész vagyok, pár napja kezdtem egy másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!