Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jól eszem?

Szerintetek jól eszem?

Figyelt kérdés

Hasra hízok.

Álltalában így eszek:

- reggeli, 9:00 -kor: 1-2 szelet kenyér, téliszalámival, camember sajtal / valami péksüti pl: kakaóscsiga.

- tízórai, 10:00-kor:csoki/ édesség

- ebéd, 14:00- kor: rántottsajt, hasábburgonyával, kechuppal.

- uzsi, 15:00- kor: édesség

- uzsi2, 16:00- kor: édesség

- vacsi, 19:30- kor: 2 kamrás joghurt( csokival )

2020. júl. 20. 00:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Szépen egyél mert elveszem.
2020. júl. 20. 01:01
 2/15 anonim válasza:
76%
Az édességet kellene csökkentened a makszimumra. Mert a fogakat is roncsolja, és a szervezetnek jobb az egézségesebb étel. Egyél táplálóbb ételeket, legalább vacsorára. Az hogy csak hasra hizol az lehet genetika is, pl én hiába eszem nem hizom.
2020. júl. 20. 01:28
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

#2: Én inkább a szénhidrát (édesség) bevitelét a minimumra csökkenteném, nem a maximumra. De az érvelésed helytálló. Illetve, ne a vacsora mennyiségét növelje a kérdező, inkább a reggelit. Van az a mondás:

Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus. Van a népi bölcsességekben igazság.

Kérdező:

Ha valóban így eszel, az elég egyoldalú, nem elég változatos. Hiányzik a táplálkozásodból a gyümölcs, és a zöldség. A tízórai, valamint az uzsonna 1-2 lehetne valamilyen gyümölcs, amit kedvelsz. (Nem az a baj, hogy 2x van nálad uzsi, hanem az, hogy ez csak édesség.) Szénhidrátra szüksége van a szervezetnek, de túl sok finomított cukrot viszel be.

Mindezek mellett mennyit mozogsz? Mert ha minimálisan, vagy semennyit, akkor a kilók a hasadról sosem fognak elfogyni.

Valamint a vacsi időpontját előrébb kellene hozni. Aki fogyni akar, általában este 6 után már nem eszik. Persze ez csak egy opció, semmi nem kötelező.

2020. júl. 20. 06:57
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

Nem valami egészséges. Hízni nem csak csokit ól/édességtől lehet. Sok szénhidrátot egyél és fehérjét.

Reggeli: teljesen jó.

Tízórai: kicsit korai rögtön egy órával éves után, de még azt mondom, hogy jó. Viszont én inkább délután ennék az egyik uzsi helyett édességet. A többi alkalommal inkább sósat egyél.

Ebéd: hát ez kicsit fura. 14:00 óra elég későn van, de tízórai és ebéd között kibírsz négy órát, de ebéd és uzsi között csak egyet? Ez így nem jó, egyél többet ebédre ha ilyen gyorsan éhes leszel.

Uzsi: Ne édesség legyen, napi 1-2 alkalommal kéne édességet enned.

Uzsi 2: minek kétszer uzsizni? Vacsorárhaztsz korábban is és akkor kibírod egy uzsival is. Én amikor hízni akartam napi 5-ször ettem, de te csak hasra akarsz hízni és 6-szor eszel.

Vacsora: egyél többet és ne édeset. Kicsit későn van szerintem, de az már a te dolgod. Viszont a második uzsi után kibírsz megint 3 és fél órát vacsiig. Mennyi édességet eszel uzsira és tízóraira?

Üdv, egy hízni vágyó lány.

2020. júl. 20. 07:52
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon rosszul,minden szempontból
2020. júl. 20. 08:31
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Napi troll kérdés.
2020. júl. 20. 09:09
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a kérdező csak ironizál.
2020. júl. 20. 09:11
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

Minden nap, naponta 3x édesség?

Nagyon jó :D

2020. júl. 20. 09:40
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
kevés a csoki pajtikám
2020. júl. 20. 10:26
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Szóval a normális válaszok le vannak pontozva...
2020. júl. 20. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!