Valahol halottam hogy ujra akarnak csendőrséget magyarországra, szerintetek tényleg lesz? szerintetek hasznos lenne?
Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 02:17
2/8 Deák Dominik 2020 válasza:
Felesleges, ugyanaz a felada, mint a rendőrségnek. Ez csak egy romantikus hívószó a fasisztáknak.
3/8 anonim válasza:
A csendőrség (korábban francia eredetű szóval zsandárság) Európa számos országában létező, helyenként szervezetileg részben a hadsereghez tartozó, katonai elvek szerint szervezett rendőri szerv, melynek fő feladata a rendfenntartás. Az európai csendőrségekhez hasonló testület Magyarországon a Készenléti Rendőrség.
4/8 anonim válasza:
Felesleges csendőrség/pandúrság. Van rendészet, rendőrség, TEK, békefenntartóság, minek ide az is?
5/8 anonim válasza:
Minek kellene még egy szervezet? Azt kellene gatyába rázni, ami már adott és semmi probléma nem lenne.
6/8 anonim válasza:
Amolyan készenléti rendőrség...
Nem tudom, Toroczkaiék milyen feladatkörrel, hatalommal látnák el őket. Nekem néha az van a szemem előtt, hogy a falvakban amolyan képzett, fegyveres polgárőrök.
Szerintem elég lenne a rendőr, katona. Csak átformálni a rendőrséget, kicsit oroszosabb módra.
7/8 anonim válasza:
Na, hát a rendőrsèg aztán tud rendet tartani!A bűnözőktől fèlnek,a rendes embert meg igazoltatják, bastatják!Hagyjuk már...
Kellene csendőrsèg!!!!!!!
8/8 anonim válasza:
Jò, egy kicsit túloztam! Nem olyan rossz a magyar rendőrsèg, illetve a rendőrökkel nem lenne gond.A rendszerrel van a baj.Nagyobb szabadságot ès főleg erős fizetèst èrdemelnènek,hogy vonzò szakma legyen.Túl kevesen vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!