Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » IR diéta házhozszállítás...

IR diéta házhozszállítás Budapesten?

Figyelt kérdés

Több ételszállítót is kipróbáltam, de legtöbb helyen úgy oldják meg a szénhidrát mennyiséget, hogy negyed adagot adnak egy hagyományos ételből. Tegnap pl. kaptam CH-kontroll menü álnéven egy fél (!) tenyérnyi dobozban fehérlisztes tésztát, spagettiszósszal. Fél óra után olyan éhes voltam mint a farkas. Vagy pedig a hét minden napján valamilyen csirkét adnak, tíz deka mirelit zöldséggel, ami rettenetesen rossz.

Na most nekem inkább olyan kéne, ahol számolnak az ételek lassú felszívódásával is, adnak zöldségeket, savanyúságot is.

Régen az Egészségkonyhának volt ilyenje, meg is rendeltem az egész napi menüjüket és három hónap alatt fogytam 17 kilót. Sajnos már nincs meg az a menü, nem készítik.

Találtam többfélét, itt nem írnám ki a nevüket nehogy rossz néven vegyék, akik nagyon finom ételt csinálnak IR-barát módon, de megfizethetetlenül drága.

Biztos felmerül a kérdés, hogy miért nem főzök, azért mert nincs rá időm sajnos, csak hétvégén.

Szóval olcsó és jó IR diéta ételszállítót keresnék. Köszönöm az udvarias válaszokat előre is.

2020. júl. 15. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"az Egészségkonyhának volt ilyenje, meg is rendeltem az egész napi menüjüket és három hónap alatt fogytam 17 kilót. Sajnos már nincs meg az a menü, nem készítik."

Olyanjuk viszont van, hogy IR ebéd, meg IR vacsora. Az úgy nem jó?

A cityfoodot talán érdemes megnézni.

2020. júl. 17. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Háát igen, egészségkonyhánál az IR kajákat betették a Fine dining részlegbe és csaknem megduplázták az árát. :D

Cityfoodot megnézem, köszi.

2020. júl. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!