Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok álmos egész nap?

Miért vagyok álmos egész nap?

Figyelt kérdés

Tudatosan életmódot váltottam, mert változtatni akartam az egészségemen, kinézetemen.

Kiiktattam a cukrot, helyette Stevia-t használok azt is csak a napi 1 kávémba. Nem eszek fehér lisztet, csak teljes kiőrlésű dolgokat eszem, sok csirkét, semmi krumpli, minimális rizs. Sok zöldség, kevesebb gyümölcs. Minden nap tornázom kb 40 percet. Az étrendbe beleszoktam, nem érzek éhséget mert sokat is iszom napközben. Általában sima ásványvizet, vagy zöld teát, esetleg citromos vizet. De amióta így étkezem szinte állandóan álmos vagyok délután. Csukódnak a szemeim. Lehet köze az étrendváltozáshoz? Előtte kétpofára zabáltam mindent,ami káros.

Nem érzem magam fáradtnak simán tudom tenni a dolgomat, de amint leülök szinte csukódnak a szemeim, pedig eleget alszom éjjel. Lehet köze az életmódváltáshoz?

2020. júl. 14. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges

Nézni kellene egy vérnyomást meg egy éhgyomri vércukormérést

Lehet, hogy túlságosan energiaszegényen étkezel és nem elég az a táplálék amit beviszel a szervezetedbe mert nincs tápértéke

1 csalónap belefér egy héten, akkor egyél azt amit akarsz

2020. júl. 14. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen lehet, hogy néha kevés az energia amit beveszek. 1400 kcal van beállítva egy napra de van hogy ettől kevesebbet fogyasztok.
2020. júl. 14. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyél többet mert a végén elalszol
2020. júl. 14. 20:11
 4/5 anonim válasza:
100%

Ugyanez van velem is

Életmódot váltottam.Mozgas,semmi cukor és úgy érzem,ha 24 órát aludhatnék,akkor sem lennék kipihent .

Néha bele kell férjen egy rántott husi.

2020. júl. 14. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem az életmódváltás előtt volt ez. Azóta nagyon ritkán fordul elő, akkor, ha valami olyat eszem, amit nehezen tudok megemészteni. Főleg a gabonafélék, hüvelyesek szoktak problémásak lenni ebből a szempontból. Próbáld meg kitapasztalni, neked melyik ételfajta nehezen emészthető (elhagyás pár napra, aztán visszavezetés).
2020. júl. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!