Miért vagyok álmos egész nap?
Tudatosan életmódot váltottam, mert változtatni akartam az egészségemen, kinézetemen.
Kiiktattam a cukrot, helyette Stevia-t használok azt is csak a napi 1 kávémba. Nem eszek fehér lisztet, csak teljes kiőrlésű dolgokat eszem, sok csirkét, semmi krumpli, minimális rizs. Sok zöldség, kevesebb gyümölcs. Minden nap tornázom kb 40 percet. Az étrendbe beleszoktam, nem érzek éhséget mert sokat is iszom napközben. Általában sima ásványvizet, vagy zöld teát, esetleg citromos vizet. De amióta így étkezem szinte állandóan álmos vagyok délután. Csukódnak a szemeim. Lehet köze az étrendváltozáshoz? Előtte kétpofára zabáltam mindent,ami káros.
Nem érzem magam fáradtnak simán tudom tenni a dolgomat, de amint leülök szinte csukódnak a szemeim, pedig eleget alszom éjjel. Lehet köze az életmódváltáshoz?
Lehetséges
Nézni kellene egy vérnyomást meg egy éhgyomri vércukormérést
Lehet, hogy túlságosan energiaszegényen étkezel és nem elég az a táplálék amit beviszel a szervezetedbe mert nincs tápértéke
1 csalónap belefér egy héten, akkor egyél azt amit akarsz
Ugyanez van velem is
Életmódot váltottam.Mozgas,semmi cukor és úgy érzem,ha 24 órát aludhatnék,akkor sem lennék kipihent .
Néha bele kell férjen egy rántott husi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!