Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Maradjak a régi edzőmnék,...

Maradjak a régi edzőmnék, vagy váltak újra?

Figyelt kérdés

Az edzései tetszenek, az étrend amit kaptam kevésbé. Nagyon egysíkú, tojás, hús, zöldség, hal, rizs. De úgy hallottam más edző is ezeket ajánlaná, így felesleges lenne a váltás. Egyedül ami nem tetszik, az az ítélkezése: ha valaki meghízik, vagy felszed magára, nagyon elítéli. Ő top formában van, de magával is ugyanolyan kritikus, állandóan diétázik, és elégedetlen, pedig egy deka fölösleg sincs rajta. Én például most nyaraláson, biztos felszedtem 2-3 kilót. Tudom is, hogy ez nem jó, és fogok ellene tenni, de már előre félek attól, hogyha meglát engem, mit fog szólni. Még ha nekem nem is mondja, de tudom, hogy a hátam mögött megjegyzi, hogy mennyire nem figyeltem oda magamra:(

Az igazság kemény, én is kritikus vagyok magammal eléggé szerintem, ezért fogom nagyon rosszul érezni magam mikor találkozok vele, mert tudom hogy méricskélni fog.

2020. júl. 15. 10:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Áljak a sarkamra, folytassam nála az edzéseket és a diétát, és mutassam meg neki, hogy igenis meg tudom csinálni, vagy inkább keressek egy másik edzőt, aki másfajta étrendet ad, és nem ítél el?

Őszintén nem tudom hogy gyávaságból hagynám e ott a régi edzőmet, vagy azért, mert tényleg rossz a módszere, és nem tesz jót lelkileg a hozzáálása

2020. júl. 15. 11:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg a többi kliensét, hogy azokkal milyen eredményt ért el pár hónap alatt

Ha jól néznek ki a kliensek akik hozzá járnak akkor valószinűleg az edző is jó

Ha viszont sehogy nem néznek ki a kliensek még hónapok után sem akkor válts edzőt mert akkor csak lehúz pénzzel

2020. júl. 15. 11:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Szinte az összes kliens küzd még a plusz kilókkal. Egynek, vagy kettőnek sikerült lefogynia. Azt mondta azok fogytak le, akik becsülettel betartották az étrendet, akik pedig nem, azok még a mai napig kövérek.
2020. júl. 15. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Régen jártam versenyszerűen úszni és ehhez kerestem oktatót, aki segít jobb eredményt elérni. Nekem az első edzőm nagyon szigorú volt, üvöltött, ingerülten utasított stb. De ettől függetlenül egy nagyon jó edző volt, aki másoknak rengeteget segített, egyszerűen csak a temperamentumával nem passzolt hozzám. Végül kerestem egy másik edzőt, aki sokkal inkább bátorítva, kevesebb hangnemben oktat, mert nekem erre volt szükségem.

Szerintem mindenki ismeri magát annyira, hogy tudja milyen módszer hatásos nála.

2020. júl. 15. 11:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy érzem muszáj lesz akkor kitartanom, és szembe néznem az edzőmmel, és a valósággal is,hogy igenis be kell tartanom azt a nyavajás diétát. Nem szabad kibújnom, hanem vállalom kell a felelősséget, és elfogadni, hogy elrontottam, de folytatni tovább
2020. júl. 15. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Nézd: két hónapig tartsd be amit az edződ mondd evés és sport téren, és ha nem látsz változást két hónap múlva a mérlegen és a tükörben (érdemes magadat fehérneműben lefotózni) akkor válts edzőt
2020. júl. 15. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
érdemes magadat fehérneműben lefotózni teljes alakosan most és két hónap múlva, hogy lásd a különbséget
2020. júl. 15. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen helyzetben váltanék, mert rám rossz hatással van, ha állandóan kritizálnak, szidnak. Utálom a stresszt, nem szívesen járnék gyomorideggel edzeni, egy idő után feladnám az egészet. Az étrend ebből a szempontból másodlagos kérdés, mivel annak utána lehet olvasni. (Persze nagyon fontos a jó étrend, leginkább makrók szempontjából, de hogy miből viszed be ezeket, azt lehet személyre szabni, hogy hosszabb távon tartható legyen, főleg, ha az edző étrendje nem elég változatos.) Az edző elsődleges dolga szerintem az, hogy edzéstervet ajánljon és segítsen a gyakorlatokat helyesen kivitelezni. Nem az, hogy elvegye a kedvedet az edzéstől, és szigorúan betartassa az általa pontosan megszabott diétát akkor is, ha már hányingered van bizonyos ételektől.
2020. júl. 15. 12:20
 9/11 A kérdező kommentje:

8as válaszoló, én se szívesen megyek így edzeni, őszintén volt is olyan, hogy inkább másik helyre mentem, mert nem mertem elmenni edzésre hozzá. Csak ezt a feszültséget nem szeretem, ami az étrend, meg az el árt eredmények körül van.

Ami óta hozzá járok, azért izmosodtam, és formálódtam is, de a kilók például csak feljebb kúsztak,(és nem csak izomból, mert voltam testösszetétel mérésen), plusz több volt a félre evésem is, mint annak előtte. Például régen elvoltam egy nap két kocka csokival, de most meg egy hosszabb diétás időszak után rávetem magam 2 táblára is, úgy ki vagyok éhezbe rá:/

2020. júl. 15. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor végülis valamennyire igaza van au edződnek, vagy akarod vagy nem, nincs olyan hogy igenis meg nemis. Ha nem csinálod rendesen akkor alap hogy kiakad. Szerintem ezzel a szigorral azt mutatja ki, hogy tényleg törődik veled. Ha lesz.rná akkor meg járhatnál hozzá a végtelenségig pár órát mozogni, a nap végén meg "csinálj amit akarsz" hozzáállással elküldene, csak a pénzt fizesd ki neki. Ezt a szempontot is vedd figyelembe
2020. júl. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!