Váltsak munkahelyet vagy maradjak?
A kiégés definíció szerint az, hogy soha nem elég, amit csinálsz, rengeteget adsz és nincs sikerélmény. Gondolom az azért még nem akkora sikerélmény, hogy havonta egy napodat ki is fizetik! :)
Két évig őrlődtem ilyen helyen, ártatlannak hittem. Fél évet kellett rápihennem a munkakeresésre, a mai napig nem tudom, mi tartott addig.
Hasonló szituban voltam, megértelek.
Ha gyomorgörccsel mész be reggelente, akkor mindig érdemes váltani, mert rosszabb nem nagyon lehet (illetve ha véletlenül rosszabb is lenne, legalább megéled hogy tudsz tenni a dolgok ellen és sokkal rugalmasabb leszel).
Ha egy év alatt nem jöttek sikerélmények, az nagyon lelombozó. Előző melóhelyemen volt ez, 2 év szenvedés, utált a főnököm, sok stressz. Váltottam.
Amikor a jelenlegi helyemre kerültem, az első 2 hónap nem volt felhőtlen, a kollegáim nagyon kivoltak, sok bizonytalanság... aztán lassan beestek a sikerélmények. Még mindig nem volt olyan, mint a régebbi munkahelyeim, és az hiányzott, hiányzik. De itt rugalmas a munkaidőm, 20 perc az ebédszünet (papíron, élőben 40), rengeteg juttatás van... Valószínűleg váltottam is volna, de aztán képbe került az esküvőnk, és rájöttem a gyerekvállalás most nekem fontosabb. Úgyhogy még 1-1.5 éve kihúzok, aztán GYED, pedig nem imádom ezt a munkát.
De ez most így jobban beleillik a terveimbe. Mérlegelj, hogy a pénz, idő, szenvedély háromszögében melyik neked a legfontosabb, és aszerint dönts.
A válaszainkat sem köszönte meg, szerinted fog belőle alkalmazni, amit most megírtunk, utolsó?
Jellemző.
Váltottam.
Fényévekkel jobb lett, úgyhogy nem bántam meg.
Fizetésem is emelkedett rendesen.
Viszont ezt se szeretem igazán, és sok a napi 9 óra.
Most hosszú távon teljes szakmaváltásban gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!