Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Maradjak a régi edzőmnék,...

Maradjak a régi edzőmnék, vagy váltak újra?

Figyelt kérdés

Az edzései tetszenek, az étrend amit kaptam kevésbé. Nagyon egysíkú, tojás, hús, zöldség, hal, rizs. De úgy hallottam más edző is ezeket ajánlaná, így felesleges lenne a váltás. Egyedül ami nem tetszik, az az ítélkezése: ha valaki meghízik, vagy felszed magára, nagyon elítéli. Ő top formában van, de magával is ugyanolyan kritikus, állandóan diétázik, és elégedetlen, pedig egy deka fölösleg sincs rajta. Én például most nyaraláson, biztos felszedtem 2-3 kilót. Tudom is, hogy ez nem jó, és fogok ellene tenni, de már előre félek attól, hogyha meglát engem, mit fog szólni. Még ha nekem nem is mondja, de tudom, hogy a hátam mögött megjegyzi, hogy mennyire nem figyeltem oda magamra:(

Az igazság kemény, én is kritikus vagyok magammal eléggé szerintem, ezért fogom nagyon rosszul érezni magam mikor találkozok vele, mert tudom hogy méricskélni fog.

2020. júl. 15. 10:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az edzést úgy van értelme csinálni, hogyha örömödet leled benne. De ha úgy mész le a terembe, hogy gyomorideged van mert a kétbites edződ vajon mit fog szólni ahhoz a plusz két kilóhoz akkor felesleges az egész.
2020. júl. 16. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!