Milyen köptetőt ajánlanátok 4 évesnek? Van valami új "csodaszer" vagy maradjak a régi paxirasolnál?
Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 18:20
2/15 anonim válasza:
Mi is a Sinupretet használjuk, Paxirasolt sosem kapott.
3/15 anonim válasza:
Első két válaszolónak: ti hogy tudjátok beadni nekik a Sinupretet? Mibe teszitek? Vagy csak úgy magában megisszák azt a borzasztó kotyvalékot? Az én 2 évesem rámköpte és azóta már ha a dobozát meglátja menekül előlem, sehogy nem tudom beadni.
4/15 anonim válasza:
Pici teába kevertem, és megitattam panadolos fecskendővel. Én sem voltam népszerű. 😐
5/15 anonim válasza:
Az én két évesem kiskanalbol megissza. Mindig megbeszéljük, hogy rossz ízű gyógyszer, de meg fog gyógyulni tőle. Eddig bejott így, de nem tudom meddig. Szerintem is szörnyű az íze
6/15 anonim válasza:
Köszi a választ! A fiam a teát se issza meg, de üdítővel megpróbálom a fecsis módszert :)
7/15 anonim válasza:
Fluimucil, nálunk bevált nagyon.
9/15 anonim válasza:
Fluimucilt veszi csak be a lányom. Ő keveri ki magának kis vízzel, finom íze van, mint a narancsos üdítő. A szirupos gyógyszereket nem bírja bevenni, túl cukros, márcos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!