Ha vastagcsontú vagyok soha nem fogok rendesen lefogyni?
Lefogytam 25 kg-ot és még mindig nagyon vastag vagyok, nem mondom azt hogy már teljesen lefogytam, sőt még fogok is fogyni, viszont azt vettem észre hogy ha teljesen lefogyok még akkor is nagyon vastag leszek, mivel a csípőm most 100 cm. Alig tudok valami zsírt benyomni a csipőmön, tehát ha még fogyok az akkor sem lesz vékonyabb. Nem leszek már vékonyabb? 180 cm vagyok.
17/f
Már most is biztosan ezerszer jobban nézel ki, mint amikor rajtad volt az a plusz 25 kiló. Jó lenne, ha értékelnéd, amit elértél, és nem ócsárolnád magad.
Ne legyél olyan, mint az anorexiás lányok, akik még a csontjaikat is lefaragnák. Testképzavarod lett a nagy fogyókúrában?
Tuti nem vagy már nagyon széles, vastag. Főleg, ha egészségesen és sport mellett fogytál, akkor mostanra már egész jó formád lehet.
De igen,van erős csontozat, és ez nem alibi,nem kifogás.
Nekem is ilyen van. Hiába vagyok csak 49 kiló, a vállam, a bordáim szélesek(mondjuk nekem a csípőm pont nem). Szóval nagyon karcsú,vékony nem igazán lehetek emiatt,csak csontos.
De nem igaz,hogy nincs erős csontozat, csak félre értelmezik. Nem úgy van,hogy ha 70kg valaki,akkor rajta nincs is felesleg,csak a csontjai 20 kilóval nehezebbek másokénál,szélesebbek viszont lehetnek.
Kérdező:lefogyni súlyban ugyanúgy le tudsz,viszont az erős csontozat miatt kicsit "szélesebb" leszel akkor is,és kevés súlynál nagyon kilátszanak a csontjaid. Legalábbis én így tapasztaltam
Ez igaz. :D
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!