Ha folpackot tekerünk a lábunkra huzamosabb ideig, akkor fogja formálni a combomat? Közbe rendesen iszom vizet eszek stb....
Én kipróbáltam télen.
Egyik lábamat betekertem úgy futottam. Centis különbségek voltak.
A lényeg az ha edzés közben vagy infra testzsir csökkentő gép közben az ember betekeri a lábát akkor jobban megindul az izzadás, több viz távozik az ember lábából
De ez a viz pótolódik egy pár napon belül szóval az egésznek sok értelme nincs
Rendszeresen kell sportolni az majd formálja a combod pl futás vagy ha tömeget is akarsz akkor konditeremben guggolás
Nem. Ez az egész baromság onnan indul, hogy akkor tartják igazán hatékonynak az edzéseket, ha megizzadsz. Ugyanis ez jelzi, hogy valóban dolgoznak az izmaid, ugyanis az energia nagyrésze hőtermelésre fordítódik. Ha meleged van, izzadsz.
Na, valamelyik nagyon okos ebből olyan következtetést vont le, hogy az izzadás fogyaszt. Nem. Nem fogsz le a szaunától, se az ilyen hülye terekcseléstől, csak vizet veszt az adott terület, és ahogy korábban is írták, az bizta vissza is megy. De legalább a bőr9d bepállik alatta, felületet biztosítva pár gombás fertőzésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!