Mennyire rossz a szervezetnek ha lefekvés előtt bekajálok? 24/N
Figyelt kérdés
Egész nap pörgés, mikor hazaérek hulla vagyok, ugyanakkor éhes is és bezabálok. Majd alvás. Persze ebédelek napközben, most csak a vacsiról van szó. Semmi negatív hatást nem veszek észre egyelőre. De nem is nagyon van lehetőségem máshogy étkezni.2020. júl. 18. 08:10
11/14 A kérdező kommentje:
10. De amúgy érted hogy erre nincs lehetőségem?!
2020. júl. 18. 11:32
12/14 anonim válasza:
Azt kérdezted, mennyire rossz. Megválaszoltam, hogy rossz és megindokoltam, hogy miért. Szerintem korrekt voltam
13/14 A kérdező kommentje:
Az ok. Én arra írtam h nincs lehetőségem 2 meg 3 órákkal előtte enni.
2020. júl. 18. 11:50
14/14 anonim válasza:
Az a gyomrodnak és a szervezetnek nem jó ha estére be zabálsz kikészíti a testedet és lelkedet idegileg kikészülsz. Most még nem veszel észre semmilyen negatív hatást de szerintem ne is várd meg. Én azt javaslom este készíts magadnak falatkákat olyat amit napközben be tudsz kapni csak 1-1 falat inni meg olyat igyál amibe van vitamin és rost. A "negatív kalóriatartalmú étel" kifejezés az olyan ételekre utal, amelyek esetében a megemésztéshez és feldolgozáshoz több energiára van szükség, mint amennyit az adott étel tartalmaz. Tehát - teoretikusan - a fogyasztásukkal fogyni lehet. Ilyen ételeknek bizonyos zöldségeket és gyümölcsöket tartanak, amelyeknek magas a víztartalma.Ezek közé tartozik a zeller, a sárgarépa, a saláta, a brokkoli, a grapefruit, a paradicsom, az uborka, a görögdinnye, az alma, illetve szokás még idesorolni a citromot, a káposztát, a bogyós gyümölcsöket és a cukkinit. A kérdés, hogy valóban több energiába kerül-e feldolgozni ezeket a szervezetnek, mint amennyit tartalmaznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!