Valaki tud olyan gyógynövényt vagy esetleg kapszulát ami nagyon jól étvágyat csökkent?
Kb több mint egy hónapja fogyózom de sokszor nem tudom megállni a cukros vagy a magas szénhidrát tartalmú ételek fogyasztását
Tud valaki olyan gyógynövényeket, teákat vagy kapszulákat amik segítenének ebben?
Személyes tapasztalatokat szívesen fogadok
Egyél gyümölcsöt ilyenkor, hátha segít, de szerintem néha belefér 1 kocka csoki :)
Vagy készíts valami diétás sütit, pl ez nem tudom mennyire férne bele a keretbe neked. Zabpehely, banán kell bele én raktam bele aszalt áfonyát és mézet is. Finom, egészségesebb mint más sütik és nekem ízlett is :)
Igaziból nincs recept(mármint a neten tuti van valami), szóval én nézem a sütőben hogy mikor jó.
Valószínűleg rosszul osztod el a ch fogyasztást naponta, hogy ennyire kívánós vagy. Meg persze rossz beidegződés is. Ingadozik emiatt a vércukrod, és kívánod az édeset, sőt megveszel érte.
Nekem a gurmar segített. Ez egy gyógynövény, sokféle formában kapható, normalizálja a vércukorszintet. De ehhez te is kellesz, ez nem úgy működik, mint a fejfájás csillapító, hogy beveszed és elmúlik. Kell némi önmérsékletet tanúsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!