Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud olyan gyógynövényt...

Valaki tud olyan gyógynövényt vagy esetleg kapszulát ami nagyon jól étvágyat csökkent?

Figyelt kérdés

Kb több mint egy hónapja fogyózom de sokszor nem tudom megállni a cukros vagy a magas szénhidrát tartalmú ételek fogyasztását

Tud valaki olyan gyógynövényeket, teákat vagy kapszulákat amik segítenének ebben?

Személyes tapasztalatokat szívesen fogadok

tegnapelőtt 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Étvágyat csökkenteni étellel kell.
tegnapelőtt 22:08
 2/7 anonim válasza:
56%

Egyél gyümölcsöt ilyenkor, hátha segít, de szerintem néha belefér 1 kocka csoki :)

Vagy készíts valami diétás sütit, pl ez nem tudom mennyire férne bele a keretbe neked. Zabpehely, banán kell bele én raktam bele aszalt áfonyát és mézet is. Finom, egészségesebb mint más sütik és nekem ízlett is :)

Igaziból nincs recept(mármint a neten tuti van valami), szóval én nézem a sütőben hogy mikor jó.

tegnapelőtt 22:22
 3/7 anonim válasza:
talán még tojás is ment bele...?🤔😅
tegnapelőtt 22:23
 4/7 anonim válasza:
85%
Bármilyen tea jó csak rengeteget kell inni belőle hogy tele legyen a pocid és ne jöjjön elő az éhségérzet.
tegnapelőtt 22:38
 5/7 anonim válasza:
Pattogatott kukorica.
tegnap 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rosszul osztod el a ch fogyasztást naponta, hogy ennyire kívánós vagy. Meg persze rossz beidegződés is. Ingadozik emiatt a vércukrod, és kívánod az édeset, sőt megveszel érte.

Nekem a gurmar segített. Ez egy gyógynövény, sokféle formában kapható, normalizálja a vércukorszintet. De ehhez te is kellesz, ez nem úgy működik, mint a fejfájás csillapító, hogy beveszed és elmúlik. Kell némi önmérsékletet tanúsítani.

tegnap 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os vagyok: gyümölcsöt úgy egyél, hogy mindig legyen hozzá olajos mag (dió, mogyoró 10 g), vagy egy vékony szelet sajt. Az olajos/zsíros cucc lassítja a ch felszívódását, nem leszel farkas éhes a gyümölcs ch lökete után.
tegnap 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!