A KUDZU gyógynövényes kapszula tényleg jó? Valaki szedte már? Ha igen mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 20:01
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek ajánlom a kudzut aki leakar szokni a dohányzásról!!! Én 2015.09.02-án kezdtem el szedni a Vitanorma félét napi 3x1-et. 8.-án már nem gyújtottam rá és azóta sem. Néha vannak olyan gondolataim hogy "de jó lenne elszívni egy cigit" de kb ennyi. Semmi feszültség. Tehát sokat segít.Kb fél éve is próbáltam leszokni kudzu nélkül akkor 2 napig bírtam és azt is nagyon feszülten. Kell hozzá akarat de nagyon megkönnyíti a leszokást annál aki leakar szokni.Holnap kezdem el a Swanson kudzu gyökeret az elméletileg többet tartalmaz egy kapszula mint a Vitanorma. Abból is mehet 3x1 szerintem. Napi 1 kapszulával szerintem nem érdemes próbálkozni.
2/3 anonim válasza:
Én is jókat hallottam a kudzu -tablettától! 3 éve leszoktam magamtól.... De most már nem bírnék! Holnap jön meg a rendelésem, 2 dobozzal be rendeltem belőle 90 db 1 doboz..
3/3 anonim válasza:
Gyógyfű kft féle kudzut rendelted? Az 90db-os amiről én tudok. Én kb az összes gyártótól kipróbáltam a kudzu kapszulákat:D 10 napig volt elég ez a gyógyfű kft kudzuja mert 5db kapszula tartalmaz annyi hatóanyagot mint a többi gyártó féléből 1db. napi 9-10 db-ot szedtem 10 nap alatt el is fogyott a 90db. Én vagy a swanson kudzu tablettáját ajánlom(2.000Ft) az 60db de sokkal több benne a hatóanyag mint a gyógyfű kft-s boszy kudzuban, vagy pedig a vita crystal kudzuját(3.000Ft) az 100db-os én most azt szedem még van kb 30db azt beszedem és nem is kell tovább szednem szerintem. Lassan 3 hónapja letettem és azóta gyakorlatilag nem kívánom csak nagyon minimálisan. Múlt hétvégén viszont elszívtam kb 5-6 szál cigit mert alkoholt fogyasztottam. Első pár szál nagyon kaparta a torkom meg köhögtem, utána már nem annyira. De nem estem vissza hálistennek másnap sem kívántam jobban a cigit.Azért bánom hogy rágyújtottam legközelebb már uralkodok magamon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!