Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, min kéne...

Mit gondoltok, min kéne változtatni az arányaimat nézve? Lent.

Figyelt kérdés

Mellbőség: 94

Derék: 75

Csípő: 97

Comb legvastagabb: 53

Legvékonyabb ponton: 37

Olyan alkat vagyok, akinek egyszerűen lehetetlen, hogy dereka legyen. Min kéne változtassak? Túl széles lennék? Hány kilónak, milyen magasnak gondoltok ez alapján? Köszönöm szépen annak, aki válaszol, hálám jeléül minden választ felpontozok.

2010. júl. 31. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Biztos egy csontkollekció és még közben csinosnak is látja magát... Szánalmasak az ilyen nők :D :D :D Bottal se piszkálnám.
2010. aug. 3. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. nekem pl 90-59-88 165 centihez. nem tartom magam sem vékonynak, sem formátlannak... és mellesleg a kifutón 60as derék felett szóba sem állnak a modellekkel.
2010. aug. 3. 17:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, a modelleknek is gyakran 62-63 cm a dereka, de ők 175cm felett vannak. Ahhoz a magassághoz nem sok a 63 cm, de egy 170 alattt lánynak igenis sok.

Én 164 vagyok és 56cm a derekam, nem vagyok gebe a mellem 88, a csípőm 91. Nem lennék csinos 60 feletti derékkal, legalábbis magamnak nem tetszenék. És neked milyenek az arányaid?

2010. aug. 3. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindig ezek a centik..igazabol senkit nem lehet beskatulyazni centik alapjan!milyen az osszhatas?bizonyara noies vagy ezekkel a meretekkel.oltozz csinosan mert azzal sok mindent lehet hangsulyozni es ellensulyozni
2010. aug. 3. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Elnézést.. :) Egyébként fentebb megválaszoltam. És 176 cm vagyok
2010. aug. 4. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!