Milyen módszerrel szabadultatok meg a felesleges kilóktól ? Milyen módszerrel ?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 20:19
1/12 A kérdező kommentje:
Na szóval milyen módszerrel csak 1x akartam irni. Bocsi.
2020. jún. 9. 20:20
2/12 anonim válasza:
Mostanában nagyon sok ilyen kérdés volt, olvass majd vissza, de azért leírom ide is, nekem mi segített:
Max 1500 kalória minimalizálva a fehér lisztes, cukros túl szíros dolgokat, minimum 30 perc mozgás minden nap.
3/12 Á.Zoli válasza:
Intervall és cardio edzés hasznos. Heti 3X minimum. Nagyon jó gyakorlatok vannak rá.
4/12 anonim válasza:
1200 kalória max egy nap + rengeteg mozgás
5/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.. vissza keresem.
2020. jún. 9. 20:46
6/12 anonim válasza:
Ne ajánlgassatok 1200-1300kcal-t a kérdezőnek, amikor fogalmatok sincs az adatairól!
7/12 A kérdező kommentje:
Nem ajánlották csak írta,hogy ő mennyit evett. Viszont én is 1200-1300 át eszem . Kivéve a sport napokon. Akkor kicsittöbbet. De köszönöm.
2020. jún. 9. 20:57
8/12 A kérdező kommentje:
10 kilo felesleg van rajtam egyébként.
2020. jún. 9. 20:57
9/12 anonim válasza:
Én 1400-1600 kcal körül eszek egy nap, és sokat sportolok. 49 kiló vagyok (és 156 cm), 10 kilót adtam le. A minőség rengeteget számít, illetve az edzés milyensége is. Ha formás testet akarsz, akkor súlyzó + aerob kombó. Ilyen edzéshez pedig nem érdemes keveset enni, mert nem lesz erőd. Ha nincs erőd, nem fogsz intenzíven edzeni. Ha nem edzel intenzíven, nem leszel formás.
10/12 anonim válasza:
Szia! :)) A családtagjaim rendkívűl sok kilót adtak le a Biocom Re-genor kúrájával. Nagyon jó és hatékony, csak be kell tartanod azérkezési szabályokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!