Hány kilótól szabadultatok meg és milyen módszerrel? Tartós volt a fogyásotok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy az itt lévők milyen módszerrel fogytak és mennyit. Kort, nemet is írjatok légyszíves. Én 23 éves vagyok és a legjobban az Update módszer vált be nekem. Eddig 18 kg-ot fogytam tőle a szülés/szoptatás után.2010. jan. 18. 18:01
1/5 anonim válasza:
27/N
eddig 10 kiló,szintén szülés után,szintén Update módszer,lassu,de nem jött vissza semmi,pedig ugye itt voltak az ünnepek is....
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem jött vissza...én a szülésem előtt is ezzel fogytam le, akkor 15 kg-ot és egészen a terhességem közepéig tudtam tartani azt a súlyt (amikor az Update életmódot felfüggesztettem). Szerintem nagyon jó módszer, mert soha nem kell visszatérni a régi étrendhez max. terhesség alatt.
2010. jan. 18. 18:17
3/5 maundrel válasza:
én a 90 napossal fogytam 8 kilót (de persze nem ajánlom ezt a diétát senkinek) 168cm és 63 kilóról 55 lettem,és azóta sem jött vissza egy deka sem.
4/5 anonim válasza:
Mennyi idő alatt fogytatok az Update-tel? Miket ettetek?
Bocs, ha nem a kérdésre válaszolok, de én is most kezdtem fogyózni, 10kg-mal szeretnék kevesebb lenni, szintén szülés után maradt rajtam.
Mégegyszer bocsi:)
5/5 A kérdező kommentje:
Az Update viszonylag lassan fogyaszt, de ha "csak" 10 kilót kell fogynod, szerintem 3-4 hónap alatt biztosan le tudod adni ezzel a módszerrel. A jó benne az, hogy nem éhezel, a szervezeted hosszú távon is bírja ezt a fajta életmódot. Ez nem diéta, hanem életmódváltás. Vannak kódok, amik szerint kell étkezni, de végülis bármit megehetsz pár nem ajánlatos kivétellel, csak az számít, hogy mikor eszed meg. A hízlalósabb kajákat csak délig lehet enni. A köreteket, gyümölcsöket du. 3-ig, utána már csak azokat, amik nem hízlalnak (pl. zöldség, hús).
2010. jan. 18. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!