Hogyan fogytál le? Hány kilótól szabadultál meg, mennyi idő alatt, milyen módszerrel sikerült leadni a felesleges kilókat?
15kilót fogytam 5 hónap alatt.
A módszer: natúr zabpehely reggelire, a nap folyamán 2db csirkemell+rizs étkezés, 2db párolt zöldség+csirkemell étkezés (ez az időrendi sorrend is). Folyamatosan csökkentett szénhidrátbevitellel.
Még nincs vége, mert még 4kilót le akarok adni.
25 kg-t 6 hét alatt. 103 kgról indultam. Módszer: semmit nem ettem, ha nagyon szédültem akkor 1 almát vagy 2 kiflit megettem és újabb 2 napig nem ettem semmit.
Nem jó módszer nem ajánlom! A duplája jött vissza! Jó kis tanulópénz volt, soha többet ilyet nem csinálok.
Szép napot mindenkinek!
Látványos fogyások ez már szentigaz,de rendkivül egészségtelen is ez is igaz!Első lépésben tisztázni kéne mennyi idő alat híztunk fel obszcénra és a fogyást is ahoz kell igazitani,hogy az sem kerüljön rövidebb időbe.Különben úgy járunk mint az előttem szóló dupláját hizzuk vissza.Elhagytam a tésztaféléket és főzelékkel helyettesítettem a habarást ugyan tejföllel,de liszt helyet keményitővel csinálom 2005 óta 225kg-ról 170kg-ra sikerült lefogynom és nem sanyargatom magam nem éhezek és vidám vagyok van időm hisz több mint 20 év allat híztam meg...Szép napot mindenkinek!
A tartós fogyás életmód váltást követel. Ugyanis, ha sikerül lefogyni és utána visszatérünk az eredeti életmódunkhoz, táplálkozásunkhoz, amivel meghíztunk, akkor ne csodálkozzunk, hogy újra dagadtak leszünk.
(első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!