Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti milyen módszerrel szabadult...

Ti milyen módszerrel szabadultatok meg a plusz kilóktól szülés után?

Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ettem, amikor a babám és ugyan azt. Ebből mondjuk következik, hogy nem bébiételeket és nem cukrozott pépeket kapott, hanem főztem neki olyanokat, amit én is képes voltam megenni és kb. ugyan annyit is ettem, mint ő. 1-1 bögrével egyszerre. 4 hótól hozzátáplált, de én csak 6 hó körül csatlakoztam. Lement 12 kiló így 4 hónap alatt.
2015. febr. 19. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
+ biztos az is számít, hogy hordoztam és naponta 1,5-2 órát biztosan mentünk úgy, hogy rám volt kötve.
2015. febr. 19. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Koplalok, 2 pici (2 éves, 4 hós) gyerek mellett, másképp nem megy. Nincs időm külön főzögetni magamnak, estére hulla vagyok így a mozgás is elmarad. Férjem azon van hogy hízzon, tehát amit vacsira főzök annak nagy részét én nem ehetem...

Tudom, hogy rosszul csinálom, de másképp nem megy. Amúgy is túlsúlyos vagyok, a szülések után visszamentem az eredeti súlyomra mégis szélesebbnek látom magam, hiába, 2 gyereket hordtam ki...

2015. febr. 19. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Koplalással óvatosan, mert ami lemegy, az duplán jön vissza utána és az egészséged is rámehet. Csak az anyagcsere lassul le tőle.

Nekem enyhe terhességi cukor miatt diétát kellett tartanom, ezért saját súlyra egyáltalán nem híztam a terhesség alatt. Izomtömeget vesztettem kissé, azt itthon, a gyermekágyas időszak után, súlyzókkal hoztam vissza, illetve továbbra is tartom a szénhidrát diétát. Gyönyörűen karban tartja a súlyomat, és energikusabb is vagyok tőle, szerintem életem végéig tartani fogom.

2015. febr. 19. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Külön nem csináltam semmit, szoptattam (bár nagyon kevés tejem volt) ,nem volt úgy étvágyam ,fáradtabb is voltam, rólam hamar lement minden ami feljött sőt szülés után 3hónappal kevesebb voltam mint teherbeesés előtt!
2015. febr. 19. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is koplaltam miután abbahagytam a szoptatást, hasonló okokból mint már írták. Lement 20 kg fél év alatt (én a szoptatás alatt is híztam). Azóta eszem rendesen, de tartom a súlyom (4 éve)
2015. febr. 19. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
szoptattam és zabáltam :) azóta a lánykori súlyomat is lekőröztem... most azon vagyok hogy hízzak kicsit de cici mellett szerintem esélytelen nálam...
2015. febr. 19. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Biotech USA Ultra Loss porát ittam vacsora helyett. Havi 2-3 kg ment le, majd egy műtét miatt hirtelen lement még 7kg és már elég is volt :)
2015. febr. 22. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!